Stroj za odštopavanje ili čistač odvoda kanalizacijskih cijevi Dewalt DCD200D1 aku baterija 18V

Začepljeni su Vam odvodi u kupaonici ili kuhinji?
Začepljeni su vam oluci, cijevi za oborinske vode? Pune su lišća i ostalih nečistoća?

Imamo barem dva rješenja (www.pointshop.hr)


Stroj za odštopavanje ili čistač odvoda aku XR Dewalt DCD200D1, 18V, 2.0Ah. Namijenjen je za odštopavanje kanalizacijskih cijevi, oluka, cijevi oborinskih voda i sl.

Osnovna značajke:
Uređaj je jednostavan za uporabu temenljen na provjerenoj aku bušilici XR tehnologije s motorom bez četkica..Snažan akumulatorski prijenos omogućuje ravnomjeran rad prilikom otštopavanja cijevi. Ergonomska drška za udoban rad. LED svjetiljaka za bolji pregled u tamnom i slabo vidljivom prostoru. Vijak se lako otpušta a omogućuje stezanje sajle za odštopavanje prilikom spiralne vrtnje na mjestu.


Vrtnje se može obavljati u oba smjera.Kvalitetna savitljiva sajla omogućuje dugoročan rada.


Tehničko podaci:
• napajanje: XR 18V Li-ion 2,0 Ah
• snaga motora: 460W
• brzina: 0-620 okretaja/minuti
broj okrataja 0-620 obr/min
sajla za odštopavanje 10,6m promjer 10mm
težina 5,3kg

Stanadardana isporuka
brzi Dewalt XR punjač
1 x 2.0Ah XR Li-Ion baterija
sajla za odštopavanje kanalazacijskih cijevi

OBVEZNO POGLEDAJTE VIDEO:Pravilno čišćenje kanalizacijskih odvoda 
Drugo rješenje
kvalitetan visokotlačni perač po mogućnosti s regulacijom tlaka kao na primjer Dewalt visokotlačni perač DXPW004 masing pumpa HRC-O, tlak 150 bar, protoka vode 630 l/h, snaga motora 3.0kW
temperatura vode 60 C°, proizvedano u Italiji, Certifikati(TUV/GS/CE)

Crijevo visokotlačno za čišćenje odštopavanje kanalizacijskih odvoda Dewalt 43421 (nastavak za visokotlačni perač). Namijenjeno je za odčepljenje kanalizacijskih odvoda, cijevi za oborinske vode, vertikalnih oluka i sl.


Očistite cijevi odvoda, vertikalnih cijevi ili cijevi koje su začepljene, uz pomoć crijeva za čišćenje. Sapnica sa svoja četiri visokotlačna mlaza guraju crijevo naprijed i unatrag te tako očiste začepljenje.


Fleksibilno kvalitetno crijevo dužine 16 m ojačano je tekstilnim pletivom te ima posebno kratku mlaznicu od mesinga za bolju pokretljivost unutar cijevi. Osim toga crijevo ima zaštitu od savijanja i prikladan je za primjenu u kući ili u vanjskom području. Namijenjen je za sve visokotlačne perače proizvođača Annovi Reverberi.

Spojite visokotlačno crijevo za odštopavanje na
Dewalt perač DXPW004 zatim ga priključite na vodovodnu instalaciju, utičnicu priključite na struju, odvrnite pipu za vodu i započnite s čišćenjem najtvrdokornijih prljavština sa smiješkom.


Primjedbe