Pjeskariti možete pomoću Stanley pištolja za pjeskarenje
Informacije
Web: www.pointshop.hr,
Gsm: 098 715 847
Kliknite na link:Stanley pištolj za pjeskarenje
Kliknite na Link. Stanley pištolj za pjeskarenje s posudom
Kliknite na Linka: Annovi Reverberi pjeskarenje
Pjeskarenje komprimiranim ili stlačenim zrakom s dodatakom vode je bolje od svih ostalih tehnoloških postupaka za skidanje hrđe, prljavštine ili slično(antikorozivnim premazima) .
Prilikom rada nema obilne prašine, čisti se brzo, vrlo kvalitetno i relativno jeftino.Jedini dodatni posao skupljanje osatka pijeska po završetku poslova. Cijena pijeska ovisi odabiru o komprimiranog zraka odnosno o protoku. Trošak kvarcnog pijeska u rinfuzi iznosi cca 5-10 kn/kg odnosno cijena vreće pijeska košta nekih 30-60 kn. Konačno cijena obrađene površine od strane profesionalnog izvođača trebala bi koštati oko maksimalno 10 Eu/m2 za manje zahtjevne a za iznimno zahtjevne površine do 25 Eu/m2.
Manje zahtijevno suho pjeskarenje to možete učiniti Stanley ili Annovi Rebverberi alatima za pjeskarenje
Informacije
Web: www.pointshop.hr,
Gsm: 098 715 847
Kliknite na link:Stanley pištolj za pjeskarenje
Kliknite na Link. Stanley pištolj za pjeskarenje s posudom
Kliknite na Linka: Annovi Reverberi pjeskarenje
Pjeskarenje komprimiranim ili stlačenim zrakom s dodatakom vode je bolje od svih ostalih tehnoloških postupaka za skidanje hrđe, prljavštine ili slično(antikorozivnim premazima) .
Prilikom rada nema obilne prašine, čisti se brzo, vrlo kvalitetno i relativno jeftino.Jedini dodatni posao skupljanje osatka pijeska po završetku poslova. Cijena pijeska ovisi odabiru o komprimiranog zraka odnosno o protoku. Trošak kvarcnog pijeska u rinfuzi iznosi cca 5-10 kn/kg odnosno cijena vreće pijeska košta nekih 30-60 kn. Konačno cijena obrađene površine od strane profesionalnog izvođača trebala bi koštati oko maksimalno 10 Eu/m2 za manje zahtjevne a za iznimno zahtjevne površine do 25 Eu/m2.
Manje zahtijevno suho pjeskarenje to možete učiniti Stanley ili Annovi Rebverberi alatima za pjeskarenje
Primjedbe
Objavi komentar
Zahvaljujem na komentaru