Visokotlačni perač Annovi Reverberi 4K TWIN FLOW 150bar, 810lit/h



Visokotlačni perač Annovi Reverberi 4K-TWIN FLOW 150bar, 810lit/h, 2.5kW, code 14823
Šifra proizvoda:  14823
Online narudžbe :Kliknite na link : http://pointshop.hr/
Osnovne značajke:
4K-TWIN FLOW revolucionarna je ARBC tlačni perač opremljen sa DTS ( Dualtech System ), AR patentiranim tehnološkim sustavom koji omogućava moduliranje performansi stroja korištenjem 2 pogonske jedinice .
Odabirom načina brzog čišćenja ( 2 jedinice za napajanje ) dobivate 50% poboljšanja performansi (Power Performance Performance Power + 50%). Dvostruki protok vode u stvari određuje porast intenziteta i produljenja mlaza za čišćenje što omogućuje postizanje dva rezultata: izvrsno čišćenje čak i na najotpornijoj prljavštini, štedeći vrijeme i trud; mogućnost brzog pranja čak i najvećih i najviših površina, jer mlaz doseže i do 5 m visine. Preporučljivo je odabrati ovaj način rada kada trebate ukloniti mrlje i duboku prljavštinu s kamenih ili betonskih podova, opeke i zidova od opeke, građevinske opreme.
Način rada s 1 jedinicom aktivira lagano pranje kojim se izbjegava nepotrebni gubitak vode i energije, a posebno je pogodan za čišćenje bicikala, motocikla, automobila, a pogodan je i za ograde, vrtne garniture i tende.
4K-TWIN FLOW opremljen je inovativnom glavom Twin mlaznica : zahvaljujući dvostrukoj mlaznici ova oprema udvostručuje opranu površinu, pomažući u daljnjem smanjenju vremena pranja (+ 70% brže od standardne glave).
4K-TWIN FLOW opremljen je integriranom namatalicom za spremanje crijeva s ergonomskom i sklopivom ručicom; 8 m visokotlačno crijevo; teleskopska ručka s umetkom za meko prianjanje; visokotlačni kit za pjenjenje (600 ml) s integriranim kućištem; integrirani džep za rotiranje mlaznica, mlaznica s promjenjivom glavom, Twin mlaznica; dodatno kućište koplja; uravnoteženi gumeni kotači (Ø 20 cm); filtar za ulaz vode za pregled; Električni kabel dug 5 m; 2 aksijalne klipne pumpe kojima upravlja oscilirajuća ploča; aluminijska glava i kaljeni klipovi od nehrđajućeg čelika; automatski sigurnosni ventil s nultim tlakom u glavi pumpe; sustav potpunog zaustavljanja daljinskog tlačnog perilice (TSS).
2 načina pranja: ECO SOFT CLEANING: lagana razina pranja, posebno pogodna za čišćenje bicikala, motocikala i automobila. Također je prikladno za ograde, vrtne garniture i tende.
BRZO ČIŠĆENJE: nivo intenzivnog pranja kako bi se uklonile mrlje i tvrdoglava prljavština s kamenog ili betonskog poda, obloga od opeke i zidova, građevinske opreme.
Tenički podaci
Maksimalni tlak: 150 bar
Protok vode: 810 l/sat
Napon / Frekvencija: 230 V / 50 Hz
Snaga motora: 2.5 kW
Maks.temp. dovoda vode: 50 °C
Visokotlačno crijevo: 8 m
Električni kabel: 5 m
Masa: 14 kg
Spremnik za deterdžent
+ gratis namatalica crijeva 0.5 l
Standardni pribor
Crijevo dužine 6m + ulazni filter za vodu na peraču (š.4581030) namatalica
Pištolj - s brzim priključkom (š.4381485)
Nastavak za pištolj za mlaznicu (š.4381495)
Mlaznica uski mlaz (š.4581000)
Dvostruka cijev sa 2 rotirajuće mlaznice sa istovremeni rad (š.4100800)
Rotirajuća mlaznica x2 kom (š.4580990)
Integrirana namatalica s direktnim priključkom za crijevo
Ugrađen spremnik za deterdžent + mlaznica za šamponiranje (š.4580982)

Primjedbe