Novo u ponudi kutije za alat - Dewalt TOUGHSYSTEM




Novo u ponudi Dewalt koferi za alat Toughsystem Dewalt
Online trgovina www.pointshop.hr
Gsm 098 715 847
darko.stetner@gmail.com

DEWALT® ToughSystem® DS450 mobilni modul za pohranu nudi vrhunsku mobilnost i slaganje. Teleskopska ručka i dva kotača omogućuju jednostavan transport, a modularni dizajn olakšava kombinaciju s drugim ToughSystem® složivim kutijama.  Također ima IP65 integrirani vodeni poklopac za zaštitu vaših predmeta, što ga čini savršenim izborom za grube radne uvjete.
Tehnički podaci
Dimenzije:
48 x 99 x 59 cm


Kutija za alat s kotačima Toughsystem Dewalt DWST1-75668 (Dewalt DS450) namjenjena je za transport i skladištenje električnog i ručnog alata, probora, opreme, vijaka itd.

Kutije za alat s kolicima Toughsystem Dewalt
Šifra proizvoda: 1-70-349
Kutije za alat s kolicima
Šifra proizvoda:1-70-349 Dewalt Toughsystem namijenjene su za iznimno težak rad na gradilištima.Dobro podnosi teške vremenske uvjete, transport i skladištenje u raznim uvjetima.Kompetibailan je s ostalim alatima iz obitelji Dewalt Toughsystem. Stalni razvoj i usavršavanje novih modela Dewalt kutija i kofera za alate modeli 2019.
Osnovne značajke
Profesionalne kutije za pohranu alata s kombinacijom prostora za snažne alate i male pregrade za ručne alate, tiple, vijke i pribor za alat
Izdržljiva konstrukcija od čelika nosi kutije za alat koje svojim oblikom omogućuju jednostavnu prilagodljivost prema potrebnoj visini
Sigurnosni sistem sa centralnim mehanizmom i zaštitom alata od vlage i prašine je testiran po IP65* standardima
Prilagodite DeWalt THOUGHSYSTEM tako da odgovara vašim potrebama
Izgradite ga za Vaš posao i ponesite sve što vam je potrebno za taj dan
Dugovječan
Kvalitetno rješenje za pohranu, transport i organiziranost smanjit će poteškoće
radnog dana, vremenskih uvijeta i težak teren
Jedinstvana komplet kutija za alat s kolicima 1-70-329 Dewalt Toughsystem služi za pohranu i transport alata.Posebno naglašavomo kutije s gumenom brtvom koja alat štiti od vlage i prašine, odličnu stabilnost kolica, visoka čvrstoča materijala.

Komplet se sastoji iz kolica 1-70-324, kutija DS300 (1-70-322), kutija DS400 (1-70-323) i DS150 (1-70-321)


Primjedbe