Skalpel Olfa Hrvatska distributer 2019



www.pointshop.hr
gsm 098 715 847
darko.stetner@gmail.com

OLFA SL-1 - Nož s plastičnom drškom i nagibnom ručicom za prihvaćanje oštrice.
OLFA BN-L - Nož izrađen za čestu upotrebu s vijčanim prihvatom i udobnom drškom, koja se dobro uklapa u ruku.
OLFA BN-AL - Nož proizveden za čestu upotrebu s automatskim prihvatom i udobnom drškom, koja se dobro uklapa u ruku.
OLFA ML - Nož s čeličnom drškom i automatskim prihvatom oštrice.
OLFA L-1/Green - Najpoznatiji OLFA nož, proizveden za čestu upotrebu, s vijčanim prihvatom. Udobna drška je napravljena od recikliranog plastičnog materijala.
OLFA L-2 - Nož za rezanje s vijčanim prihvatom i s gumenim uloškom u dršci za stabilniji hvat.
OLFA L-5 - Član serije X Design, planiran za čestu upotrebu, s vijčanim prihvatom oštrice. Na kraju drške ojačane staklenim vlaknima nalazi se jako metalno izbočenje.
OLFA L5-AL - Član serije X Design, planiran za čestu upotrebu, s automatskim prihvatom oštrice.Na kraju drške ojačane staklenim vlaknima nalazi se jako metalno izbočenje.
OLFA OL - Nož s produženim čeličnim kućištem, koje omogućava sigurno korištenje više odlomaka oštrice, kao i rezanje debljih materijala. Na kraju drške se nalazi metalno izbočenje. Video 1
OLFA L-7 - Serija X, iz obitelji sa učvrsnim vijkom za navijanje, dizajnirana za velika opterećenja. Udobna i sigurna ručka, izrađena je od elastomera i pojačanog polipropilena. Otporna na kiseline i aceton. U velikom otvoru na kraju hvatišta, može biti priključen sigurnosni alatni remen.
OLFA L7-AL - Serija X, dizajnirana za velika opterećenja, sa automatskim učvrščivanjem oštrice. Udobna i sigurna ručka, izrađena je od elastomera i pojačanog polipropilena. Otporna na kiseline i aceton. U velikom otvoru na kraju hvatišta, može biti priključen sigurnosni alatni remen.
OLFA NOL-1 - Standardni nož s udobnom drškom i s vijčanim prihvatom oštrice.
OLFA NL-AL - Standardni nož s udobnom drškom i s automatskim prihvatom oštrice.
OLFA PL-1 - Zahvaljujući novoj mehanici, 6 rezervnih oštrica pohranjeno u dršku noža. Rezanje se vrši brzo i sigurno. Okvir oštrice sadrži vijak za dodatno učvršćenje.
OLFA XL-2 - Izričito dug nož za rezanje s čeličnim okvirom i vijčanim prihvatom oštrice, s gumenim uloškom u dršci.



OLFA H-1 - Izričito snažan nož, s gumenim uloškom u plastičnoj dršci.

OLFA XH-1 - Član serije X Design, planiran za stalnu upotrebu, s vijčanim prihvatom oštrice i s drškom ojačanom staklenim vlaknima.

OLFA XH-AL - Član serije X Design, planiran za stalnu upotrebu, sautomatskim prihvatom oštrice i s drškom ojačanom staklenim vlaknima.

OLFA

SIGURNOSNI SKALPELI
OLFA SK-4 - Sigurnosni nož s oprugom. Nakon završetka rezanja oštrica se automatski povlači u dršku. OLFA SK-4
OLFA SK-5 - Sigurnosni nož s oprugom. Nakon završetka rezanja oštrica se automatski povlači u neklizajuću dršku.
OLFA SK-6 - Sigurnosni nož s oprugom. Nakon završetka rezanja oštrica se automatski povlači u neklizajuću dršku. OLFA SK-6
OLFA SK-7 - Sigurnosni nož s tankom drškom i oprugom. Može se sigurno držati u džepu. OLFA SK-7
OLFA SK-8 - Sigurnosni nož s ergonomskom drškom i metalnim dijelom kod oštrice. Nož koji najviše odgovara zahtjevima sigurnosti i zaštite na radu. OLFA SK-8
OLFA SK-9 - Sigurnosni nož s oprugom, metalnim dijelom za otvaranje i ergonomski formiranom drškom. Oštrica se automatski povlači u dršku nakon rezanja. OLFA SK-9



OLFA

SIGURNOSNI SKALPELI
OLFA SK-4 - Sigurnosni nož s oprugom. Nakon završetka rezanja oštrica se automatski povlači u dršku. OLFA SK-4
OLFA SK-5 - Sigurnosni nož s oprugom. Nakon završetka rezanja oštrica se automatski povlači u neklizajuću dršku.
OLFA SK-6 - Sigurnosni nož s oprugom. Nakon završetka rezanja oštrica se automatski povlači u neklizajuću dršku. OLFA SK-6
OLFA SK-7 - Sigurnosni nož s tankom drškom i oprugom. Može se sigurno držati u džepu. OLFA SK-7
OLFA SK-8 - Sigurnosni nož s ergonomskom drškom i metalnim dijelom kod oštrice. Nož koji najviše odgovara zahtjevima sigurnosti i zaštite na radu. OLFA SK-8
OLFA SK-9 - Sigurnosni nož s oprugom, metalnim dijelom za otvaranje i ergonomski formiranom drškom. Oštrica se automatski povlači u dršku nakon rezanja. OLFA SK-9

OLFA

STRUGAČI
OLFA GSR-1/3B – S novim profesionalnim OLFA strugačem možete lako odstraniti ostatke boja, ljepila, naljepnica i različitih nečistoća sa staklenih površina. Idealan je za upotrebu na vlažnim površinama, Iz razloga što su i dvostruka oštrica s debljinom od 0,25 mm, i pločica za prihvaćanje oštrice, kao i vijak napravljeni od nehrđajućeg čelika. Plastična drška, koja je staklenim vlaknima ojačana i otporna na aceton, ima udoban hvat u različitim pozicijama. Za zamjenu oštrice ne treba nikakav alat. S otpuštanjem vijka za prihvaćanje oštrice i nakon pomicanja metalne pločice, istrošena oštrica se može lako odstraniti. Sigurnosni poklopac oštrice se može povlačiti na dršku, i tako osigurati još udobniji hvat strugača. Pakiranje sadrži 3 komada rezervnih oštrica.
OLFA GSR-2 - Strugač. Pomoću novih, profesionalnih OLFA strugača možete lako otkloniti ostatke boja i ljepila, i naljepnice sa staklenih površina, kao i razne prljavštine sa kuhinjskih štednjaka. Idealan je za primjenu na vlažnim površinama gdje se koristi sredstvo za čišćenje, budući da su oštrice od 0,25 mm koje su zaoštrene na obje strane, kao i ploča za prišvršćavanje oštrice i vijak proizvedeni od nehrđajućeg čelika. Ugodna ručka pojačana staklenim vlaknima je otporna na aceton. Nije potreban poseban alat za zamjenu oštrice. Nakon otpuštanja vijka za pričvršćivanje oštrice i izvlačenja metalne pločice istrošena oštrica se lako uklanja. Kutija za zamjenske oštrice, koja se nalazi u kućištu skalpela, također služi kao sigurnosni poklopac za bezbjedno skladištenje oštrice. Pakovanje sadrži 6 komada zamjenskih oštrica.
OLFA XSR-200 - Profesionalni OLFA strugač s oštricom ekstra debljine od 0,8 mm. Snažnu izgradnju strugača garantira u potpunosti metalni trup dužine 20 cm. Neklizajuća drška je otporna čak i na udarce čekićem. Za zamjenu oštrice nije potreban dodatni alat. Sigurnoj pohrani strugača pomaže plastični poklopac s kopčom.
OLFA XSR-300 - Profesionalni OLFA strugač s oštricom ekstra debljine od 0,8 mm. Snažnu izgradnju strugača garantira u potpunosti metalni trup dužine 30 cm. Neklizajuća drška je otporna čak i na udarce čekićem. Za zamjenu oštrice nije potrebandodatni alat.Sigurnoj pohrani strugača pomaže plastični poklopac s kopčom.
OLFA BTC-1 - Strugač s izuzetno oštrom, okretljivom i izmjenjivom oštricom, s metalnim dijelom za zaštitu oštrice.

OLFA

DEKORNI & HOBI SKALPELI
OLFA AK-1 - Dekoracijski nož s plastičnom drškom. Pakiranje sadrži 5 komada rezervnih oštrica. Video 1
OLFA AK-4 - Profesionalni dekoracijski nož, koji ima dršku s gumenim uloškom i metalni držač oštrice. Pakiranje sadrži 3 komada oštrica, s različitim oblikom.Video 1
OLFA AK-5 - Dekoracijski nož, koji u svom paketu sadrži stolni držač, iglu i 30 komada rezervnih oštrica. Držač je pogodan i za sakupljanje istrošenih oštrica.
OLFA PC-L - Nož za rezanje i komadanje plastičnih ploča. U dršci ima 2 komada rezervnih oštrica.
OLFA CMP-1 - Kružni rezač primjenljiv kod promjera od 1 do 15 cm. Kao dodatak ima podložak za iglu i 5 komada rezervnih oštrica.
OLFA CMP-1/DX Režac za kreativne namjene
OLFA CMP-1/DX - Kružni rezač sa zapinjačem, za promjer od 1,6 cm do 22 cm. Kao dodatak ima podložak za iglu i 10 komada rezervnih oštrica. Video 1
OLFA TS-1 - Nožza izrezivanje isječaka iz novina. Dubina reza oštrice se može podesiti za listove različite debljine. Tako je moguće osigurati, da se uvijek reže samo gornji list. Drška sadrži 2 komada rezervnih oštrica.
OLFA PRC-2 - Nož za perforiranje s nehrđajućom kružnom oštricom od 18 mm.
OLFA PRC-3 - Nož za perforiranje s kružnom oštricom od 28 mm.
OLFA MC-45/2B Režac za kreativne namjene
OLFA MC-45 - Nož s oštricom koja stoji u kutu od 45 stupnjeva za rezanje kartonskih okvira slika, s jednom rezervnom oštricom, koja se može okretati.
OLFA TK-4 - Praktičan privjesak za ključeve s nehrđajućom oštricom s oprugom.
ŠKARE
OLFA SCS-1 Škare
OLFA SCS-1 - Škare snažne izrade s rebrastom oštricom dužine 4,5 cm.
OLFA SCS-2 Škare
OLFA SCS-2 - Škare snažne izrade s rebrastom oštricom dužine 5,5 cm, s drškom formiranom za udoban hvat.
OLFA SCS-3 Škare
OLFA SCS-3 - Škare za opću upotrebu s rebrastom oštricom dužine 6,5 cm.
OLFA SCS-4 Škare
OLFA SCS-4 - Škare za precizne, točne rezove, s oštricom dužine 3,5 cm i s drškom formiranom za udoban hvat.

OLFA

PODLOGE ZA REZAJE

OLFA FCM-A3 – Složive podloge za rezanje,32 x 43 cm, od novog, specijalnog materijala i sa specijalnom površinom, koja i kod pregiba omogućuje glatko rezanje bez problema. Podloga debljine 2mm, na površini se nalazi metrička kvadratna mreža s lako čitljivim brojevima i s oznakom najčešće korištenih kutova. Na poleđini podloge se nalazi neklizajući sloj od spužve, koji povećava stabilnost. Složiva podloga je praktičnaprilikom putovanja i pohranjivanja. Podloge se mogu koristiti jednako s noževima s kružnom oštricom za rezanje ''patchworka'' sa standardnim noževima od 9 mm, kao i s noževima za umjetnički rad.
OLFA FCM-A2 – Složive podloge za rezanje,43 x 60 cm, od novog, specijalnog materijala i sa specijalnom površinom, koja i kod pregiba omogućuje glatko rezanje bez problema. Podloga debljine 2mm, na površini se nalazi metrička kvadratna mreža s lako čitljivim brojevima i s oznakom najčešće korištenih kutova. Na poleđini podloge se nalazi neklizajući sloj od spužve, koji povećava stabilnost. Složiva podloga je praktičnaprilikom putovanja i pohranjivanja. Podloge se mogu koristiti jednako s noževima s kružnom oštricom za rezanje ''patchworka'' sa standardnim noževima od 9 mm, kao i s noževima za umjetnički rad.
OLFA RM-IC-C Podloge za rezanje
OLFA RM-IC-C - 45 x 30 cm specijalne podloge za rezanje različitih veličina, debljine 1,5 mm, s tri sloja, koji omogućuju „samooporavak“ površine. S jedne strane imaju oznake u inčima, na drugoj u centimetrima, s oznakom najčešće korištenih kutova. Mogu se koristiti samo noževima s kružnom oštricom!
OLFA RM-IC-S Podloge za rezanje
OLFA RM-IC-S - 60 x 45 cm specijalne podloge za rezanje različitih veličina, debljine 1,5 mm, s tri sloja, koji omogućuju „samooporavak“ površine. S jedne strane imaju oznake u inčima, na drugoj u centimetrima, s oznakom najčešće korištenih kutova. Mogu se koristiti samo noževima s kružnom oštricom!
OLFA RM-IC-S/Pink Podloge za rezanje
OLFA RM-IC-S/Pink - 60 x 45 cm specijalne podloge za rezanje različitih veličina, debljine 1,5 mm, s tri sloja, koji omogućuju „samooporavak“ površine. S jedne strane imaju oznake u inčima, na drugoj u centimetrima, s oznakom najčešće korištenih kutova. Mogu se koristiti samo noževima s kružnom oštricom!
OLFA RM-IC-M Podloge za rezanje
OLFA RM-IC-M - 92 x 61 cm specijalne podloge za rezanje različitih veličina, debljine 1,5 mm, s tri sloja, koji omogućuju „samooporavak“ površine. S jedne strane imaju oznake u inčima, na drugoj u centimetrima, s oznakom najčešće korištenih kutova. Mogu se koristiti samo noževima s kružnom oštricom!
OLFA CM-A4 Podloge za rezanje
OLFA CM-A4 - 30 x 21 cm specijalne podloge za rezanje, debljine 2 mm, s tri sloja, koji omogućuju „samooporavak“ površine. S jedne strane imaju oznake u inčima, na drugoj u centimetrima, te s oznakom najčešće korištenih kutova. Mogu se koristiti i sa dekoracijskim, i sa standardnim noževima od 9 mm!
OLFA CM-A3 Podloge za rezanje
OLFA CM-A3 - 30 x 43 cm specijalne podloge za rezanje, debljine 2 mm, s tri sloja, koji omogućuju „samooporavak“ površine. S jedne strane imaju oznake u inčima, na drugoj u centimetrima, te s oznakom najčešće korištenih kutova. Mogu se koristiti i sa dekoracijskim, i sa standardnim noževima od 9 mm!
OLFA CM-A2 Podloge za rezanje
OLFA CM-A2 - 60 x 43 cm specijalne podloge za rezanje, debljine 2 mm, s tri sloja, koji omogućuju „samooporavak“ površine. S jedne strane imaju oznake u inčima, na drugoj u centimetrima, te s oznakom najčešće korištenih kutova. Mogu se koristiti i sa dekoracijskim, i sa standardnim noževima od 9 mm!
OLFA CM-A1 Podloge za rezanje
OLFA CM-A1 - 92 x 61 cm specijalne podloge za rezanje, debljine 2 mm, s tri sloja, koji omogućuju „samooporavak“ površine. S jedne strane imaju oznake u inčima, na drugoj u centimetrima, te s oznakom najčešće korištenih kutova. Mogu se koristiti i sa dekoracijskim, i sa standardnim noževima od 9 mm!
OLFA NCM-S Podloge za rezanje
OLFA NCM-S - 45 x 30 cm specijalna podloga za rezanje debljine 3 mm, s tri sloja koji omogućuju „samooporavak“ površine, i s mrežom podijeljenom na kvadrate od 5 puta 5 cm. Može se koristiti i sa standardnim noževima od 18 mm!
OLFA NCM-M Podloge za rezanje
OLFA NCM-M - 62 x 45 cm specijalna podloga za rezanje debljine 3 mm, s tri sloja koji omogućuju „samooporavak“ površine, i s mrežom podijeljenom na kvadrate od 5 puta 5 cm. Može se koristiti i sa standardnim noževima od 18 mm!
OLFA MODEL RM-30x30 - Podloga za rezanje s kvadratnom mrežom podijeljenom na centimetre koja se može okretati u kutu od 360 stupnjeva. Može se koristiti s kružnim, s dekoracijskim i sa standardnim noževima od 9 mm.

OLFA

STANDARDNI OŠTRICA

OLFA ASB-10 9mm Oštrica
OLFA ASB-10 - Standardna lomljiva oštrica od 9 mm. Prikladna je za sljedeće vrste standardnih alata za rezanje: SPC-1, S, 180 Black, ES-1/green, A-1, A-2, A-3, A-5, 300, NA-1, SVR-1, SVR-2, PA-2 i XA-1.
OLFA ASBB-10 9mm Oštrica
OLFA ASBB-10 - Standardna lomljiva oštrica od 9 mm. Prikladna je za sljedeće vrste standardnih alata za rezanje: SPC-1, S, 180 Black, ES-1/green, A-1, A-2, A-3, A-5, 300, NA-1, SVR-1, SVR-2, PA-2 i XA-1.
OLFA AB-50 9mm Oštrica
OLFA AB-50 - Standardna lomljiva oštrica od 9 mm. Prikladna je za sljedeće vrste standardnih alata za rezanje: SPC-1, S, 180 Black, ES-1/green, A-1, A-2, A-3, A-5, 300, NA-1, SVR-1, SVR-2, PA-2 i XA-1.
OLFA ABB-50 9mm Oštrica
OLFA ABB-50 - Standardna lomljiva oštrica od 9 mm. Prikladna je za sljedeće vrste standardnih alata za rezanje: SPC-1, S, 180 Black, ES-1/green, A-1, A-2, A-3, A-5, 300, NA-1, SVR-1, SVR-2, PA-2 i XA-1.
OLFA AB-10S 9mm Oštrica
OLFA AB-10S - Standardna inox lomljiva oštrica od 9 mm. Prikladna je za sljedeće vrste standardnih alata za rezanje: SPC-1, S, 180 Black, ES-1/green, A-1, A-2, A-3, A-5, 300, NA-1, SVR-1, SVR-2, PA-2 i XA-1.
OLFA AB-50S 9mm Oštrica
OLFA AB-50S - Standardna inox lomljiva oštrica od 9 mm. Prikladna je za sljedeće vrste standardnih alata za rezanje: SPC-1, S, 180 Black, ES-1/green, A-1, A-2, A-3, A-5, 300, NA-1, SVR-1, SVR-2, PA-2 i XA-1.
OLFA DKB-5 9mm Oštrica
OLFA DKB-5 - Standardna lomljiva oštrica od 9 mm, kut oštrice 30°. Prikladna je za sljedeće vrste standardnih alata za rezanje:SPC-1, S, A-1, A-2, A-3, NA-1, SVR-1 i PA-2.
OLFA AB-SOL-50 9mm Oštrica
OLFA AB-SOL-50 - Standardna lomljiva oštrica od 9 mm. Prikladna je za sljedeće vrste standardnih alata za rezanje: SPC-1, S, 180 Black, ES-1/green, A-1, A-2, A-3, A-5, 300, NA-1, SVR-1, SVR-2, PA-2 i XA-1.
STANDARDNI OŠTRICA

OLFA FWB-10 12,5mm Oštrica
OLFA FWB-10 - Standardna lomljiva oštrica od 12,5 mm. Prikladna je za sljedeće vrste standardnih alata za rezanje:FWP-1
OLFA MTB-10B 12,5mm Oštrica
OLFA MTB-10B - Standardna lomljiva oštrica od 12,5 mm. Prikladna je za sljedeće vrste standardnih alata za rezanje: MT-1
STANDARDNI OŠTRICA

OLFA LB-10 18mm Oštrica
OLFA LB-10 - Standardna lomljiva oštrica od 18 mm. Prikladna je za sljedeće vrste standardnih alata za rezanje: SL-1, BN-L, BN-AL, ML, L-1/green, L-2, XL-2, L-5, L5-AL, OL, NOL-1, NL-AL, PL-1, CL i CMP-2.
OLFA LB-10B 18mm Oštrica
OLFA LB-10B - Standardna lomljiva oštrica od 18 mm. Prikladna je za sljedeće vrste standardnih alata za rezanje: SL-1, BN-L, BN-AL, ML, L-1/green, L-2, XL-2, L-5, L5-AL, OL, NOL-1, NL-AL, PL-1, CL i CMP-2.
OLFA LB-50 - Standardna lomljiva oštrica od 18 mm. Prikladna je za sljedeće vrste standardnih alata za rezanje: SL-1, BN-L, BN-AL, ML, L-1/green, L-2, XL-2, L-5, L5-AL, OL, NOL-1, NL-AL, PL-1, CL i CMP-2.
OLFA LBB-10 18mm Oštrica
OLFA LBB-10 - Standardna lomljiva oštrica od 18 mm. Prikladna je za sljedeće vrste standardnih alata za rezanje: SL-1, BN-L, BN-AL, ML, L-1/green, L-2, XL-2, L-5, L5-AL, OL, NOL-1, NL-AL, PL-1, CL i CMP-2.
OLFA LBB-10B 18mm Oštrica
OLFA LBB-10B - Standardna lomljiva oštrica od 18 mm. Prikladna je za sljedeće vrste standardnih alata za rezanje: SL-1, BN-L, BN-AL, ML, L-1/green, L-2, XL-2, L-5, L5-AL, OL, NOL-1, NL-AL, PL-1, CL i CMP-2.
OLFA LBB-50 18mm Oštrica
OLFA LBB-50 - Standardna lomljiva oštrica od 18 mm. Prikladna je za sljedeće vrste standardnih alata za rezanje: SL-1, BN-L, BN-AL, ML, L-1/green, L-2, XL-2, L-5, L5-AL, OL, NOL-1, NL-AL, PL-1, CL i CMP-2.
OLFA LFB-5B 18mm Oštrica
OLFA LFB-5 - Standardna lomljiva oštrica od 18 mm. Prikladna je za sljedeće vrste standardnih alata za rezanje: SL-1, BN-L, BN-AL, ML, L-1/green, L-2, XL-2, L-5, L5-AL, OL, NOL-1, NL-AL, PL-1, CL i CMP-2.
OLFA LWB-3B 18mm Oštrica
OLFA LWB-3B - Standardna lomljiva oštrica od 18 mm. Prikladna je za sljedeće vrste standardnih alata za rezanje: SL-1, BN-L, BN-AL, ML, L-1/green, L-2, XL-2, L-5, L5-AL, OL, NOL-1, NL-AL i PL-1.
OLFA LB-SOL-10 18mm Oštrica
OLFA LB-SOL-10 - Standardna lomljiva oštrica od 18 mm. Prikladna je za sljedeće vrste standardnih alata za rezanje: SL-1, BN-L, BN-AL, ML, L-1/green, L-2, XL-2, L-5, L5-AL, OL, NOL-1, NL-AL i PL-1.
OLFA LBD-10 18mm Oštrica
OLFA LBD-10 - Standardna lomljiva oštrica od 18 mm. Prikladna je za sljedeće vrste standardnih alata za rezanje:SL-1, BN-L, BN-AL, ML, L-1/green, L-2, XL-2, L-5, L5-AL, OL, NOL-1, NL-AL i PL-1.
OLFA LBD-50 18mm Oštrica
OLFA LBD-50 - Standardna lomljiva oštrica od 18 mm. Prikladna je za sljedeće vrste standardnih alata za rezanje:SL-1, BN-L, BN-AL, ML, L-1/green, L-2, XL-2, L-5, L5-AL, OL, NOL-1, NL-AL i PL-1.
STANDARDNI OŠTRICA

OLFA HB-5B 25mm Oštrica
OLFA HB-5B - Standardna lomljiva oštrica od 25 mm. Prikladna je za sljedeće vrste standardnih alata za rezanje: H-1, XH-1, XH-AL
OLFA HB-20 25mm Oštrica
OLFA HB-20 - Standardna lomljiva oštrica od 25 mm. Prikladna je za sljedeće vrste standardnih alata za rezanje: H-1, XH-1, XH-AL
OLFA HBB-5B 25mm Oštrica
OLFA HBB-5B - Standardna lomljiva oštrica od 25 mm. Prikladna je za sljedeće vrste standardnih alata za rezanje: H-1, XH-1, XH-AL
OLFA HBB-20B 25mm Oštrica
OLFA HBB-20B - Standardna lomljiva oštrica od 25 mm. Prikladna je za sljedeće vrste standardnih alata za rezanje: H-1, XH-1, XH-AL

OLFA

OŠTRICA SIGURNOSNIH SKALPELA
OLFA SKB-2/5B Oštrica
OLFA SKB-2/5B - Sigurnosna oštrica. Prikladna je za sljedeće vrste sigurnosnih i industrijskih alata za rezanje: SK-4, SK-5, SK-9 i UTC-1.
OLFA SKB-2/50 Oštrica
OLFA SKB-2/50 - Sigurnosna oštrica. Prikladna je za sljedeće vrste sigurnosnih i industrijskih alata za rezanje: SK-4, SK-5, SK-9 i UTC-1.
OLFA HOB-2/5 Oštrica
OLFA HOB-2/5 - Sigurnosna oštrica. Prikladna je za sljedeće vrste sigurnosnih i industrijskih alata za rezanje:SK-4, SK-5, SK-9 i UTC-1.
OLFA SKB-7/10B Oštrica
OLFA SKB-7/10B - Sigurnosna oštrica. Prikladna je za sljedeće vrste sigurnosnih alata za rezanje: SK-7
OLFA SKB-8/10B Oštrica
OLFA SKB-8/10B - Sigurnosna oštrica. Prikladna je za sljedeće vrste sigurnosnih alata za rezanje: SK-8
OLFA SKB-10/10B Oštrica
OLFA SKB-10/10B - Sigurnosna oštrica. Prikladna je za sljedeće vrste sigurnosnih alata za rezanje: SK-10
OLFA SKB-2S/10B Oštrica
OLFA SKB-2S/10B - Sigurnosna oštrica. Prikladna je za sljedeće vrste sigurnosnih i industrijskih alata za rezanje: SK-12, SK-4, SK-5, SK-9 i UTC-1.
OLFA RSKB-2/5 Oštrica
OLFA RSKB-2/5 - Sigurnosna oštrica. Prikladna je za sljedeće vrste sigurnosnih i industrijskih alata za rezanje: SK-4, SK-5, SK-6, SK-9 i UTC-1
OLFA RSKB-2/50 Oštrica
OLFA RSKB-2/50 - Sigurnosna oštrica. Prikladna je za sljedeće vrste sigurnosnih i industrijskih alata za rezanje: SK-4, SK-5, SK-6, SK-9 i UTC-1




OŠTRICA ZA STRUGANJE

OLFA GSB-1S – Nehrđajuća oštrica za struganje. Prikladna je za sljedeće vrste strugača: GSR-1

OLFA GSB-2S/6B - Nehrđajuća oštrica za struganje. Prikladna je za sljedeće vrste strugača: GSR-2

OLFA BS-10B - Oštrica za struganje. Prikladna je za sljedeće vrste strugača: XSR-200 i XSR-300

OLFA BS08-6B - Oštrica za struganje. Prikladna je za sljedeće vrste strugača: XSR-200 i XSR-300

OLFA BS-10B - Fleksibilna oštrica za struganje. Prikladna je za sljedeće vrste strugača: XSR-200 i XSR-300

OLFA BTB-1 - Oštrica za struganje. Prikladna je za sljedeće vrste strugača: BTC-1

OLFA

KRUŽNE OŠTRICA
OLFA RB-18-2 Kružna oštrica od 18 mm
OLFA RB18-2 - Kružna oštrica od 18 mm. Prikladna je za sljedeće vrste rezača za prošivanje / patchwork: RTY-4 i CMP-3
OLFA RB-28- 2 Kružna oštrica od 28 mm
OLFA RB28-2 - Kružna oštrica od 18 mm. Prikladna je za sljedeće vrste rezača za prošivanje / patchwork: RTY-1/C
OLFA RB-28-10 Kružna oštrica od 28 mm
OLFA RB28-10 - Kružna oštrica od 18 mm. Prikladna je za sljedeće vrste rezača za prošivanje / patchwork: RTY-1/C
OLFA RB-45-1 Kružna oštrica od 45 mm
OLFA RB45-1 - Kružna oštrica od 18 mm. Prikladna je za sljedeće vrste rezača za prošivanje / patchwork: RTY-2/G, RTY-2/C, RTY-2/DX i 45-C
OLFA RB-45-10 Kružna oštrica od 45 mm
OLFA RB45-10 - Kružna oštrica od 18 mm. Prikladna je za sljedeće vrste rezača za prošivanje / patchwork: RTY-2/G, RTY-2/C, RTY-2/DX i 45-C
OLFA RB45H-1 Kružna oštrica od 45 mm
OLFA RB45H-1 - Kružni nož od 45 mm. U odnosu na standardne oštrice specifira je duži životni vijek i trajna oštrina. Prikladan je za sljedeće vrste rezača za prošivanje / patchwork: RTY-2/G, RTY-2/C, RTY-2/DX i 45-C
OLFA PIB-45-1 Kružna oštrica od 45 mm
OLFA PIB45-1 - Kružna oštrica od 45 mm. Prikladna je za sljedeće vrste rezača za prošivanje / patchwork: RTY-2/DX
OLFA RB-60-1 Kružna oštrica od 60 mm
OLFA RB60-1 - Kružna oštrica od 60 mm. Prikladna je za sljedeće vrste rezača za prošivanje / patchwork: RTY-3/G i CHN-1

OLFA

OŠTRICA ZA HOBISTE I KREATIVNU NAMJENU
OLFA KB Oštrica za kreativne namjene
OLFA KB - Oštrica za kreativnu namjenu. Prikladna je za sljedeće vrste rezača za hobiste i kreativnu namjenu: AK-1 i AK-4
OLFA KB-5/30B Oštrica za kreativne namjene
OLFA KB-5/30B - Oštrica za kreativnu namjenu. Prikladna je za sljedeće vrste rezača za hobiste i kreativnu namjenu: AK-5
OLFA KB4-S/5 Oštrica za kreativne namjene
OLFA KB4-S/5 - Oštrica za kreativnu namjenu. Prikladna je za sljedeće vrste rezača za hobiste i kreativnu namjenu: AK-4 i AK-1
OLFA KB4-R/5 Oštrica za kreativne namjene
OLFA KB4-R/5 - Oštrica za kreativnu namjenu. Prikladna je za sljedeće vrste rezača za hobiste i kreativnu namjenu: AK-4 i AK-1
OLFA KB4-F/5 - Oštrica za kreativnu namjenu. Prikladna je za sljedeće vrste rezača za hobiste i kreativnu namjenu: AK-4 i AK-1.
OLFA KB4-NS/3 Oštrica za kreativne namjene
OLFA KB4-NS/3 - Oštrica za kreativnu namjenu. Prikladna je za sljedeće vrste rezača za hobiste i kreativnu namjenu: AK-4 i AK-1.
OLFA TSB-1 Oštrica za kreativne namjene
OLFA TSB-1 - Oštrica za kreativnu namjenu. Prikladna je za sljedeće vrste rezača za hobiste i kreativnu namjenu: TS-1
OLFA MCB-1 Oštrica za kreativne namjene
OLFA MCB-1 - Skalpel za modeliranje. Prikladna je za sljedeće vrste: MC-45
OLFA PB-800 Oštrica za kreativne namjene
OLFA PB-800 - Oštrica za kreativnu namjenu. Prikladna je za sljedeće vrste rezača za hobiste i kreativnu namjenu: PC-L
OLFA COB-1 Oštrica za kreativne namjene
OLFA COB-1 - Oštrica za kreativnu namjenu. Prikladna je za sljedeće vrste rezača za hobiste i kreativnu namjenu: CMP-1 i CMP-1/DX
OLFA PRB-18-2 Oštrica od 18 mm za perforiranje.
OLFA PRB18-2 - Oštrica od 18 mm za perforiranje. Prikladna je za sljedeće vrste rezača za hobiste i kreativnu namjenu: PRC-2 i RTY-4
OLFA PRB-28-2 Oštrica od 28 mm za perforiranje
OLFA PRB28-2 - Oštrica od 28 mm za perforiranje. Prikladna je za sljedeće vrste rezača za hobiste i kreativnu namjenu: PRC-3

OLFA

PATCHWORK PODLOGE ZA REZANJE

OLFA FCM-A3 – Složive podloge za rezanje,32 x 43 cm, od novog, specijalnog materijala i sa specijalnom površinom, koja i kod pregiba omogućuje glatko rezanje bez problema. Podloga debljine 2mm, na površini se nalazi metrička kvadratna mreža s lako čitljivim brojevima i s oznakom najčešće korištenih kutova. Na poleđini podloge se nalazi neklizajući sloj od spužve, koji povećava stabilnost. Složiva podloga je praktičnaprilikom putovanja i pohranjivanja. Podloge se mogu koristiti jednako s noževima s kružnom oštricom za rezanje ''patchworka'' sa standardnim noževima od 9 mm, kao i s noževima za umjetnički rad.
OLFA FCM-A2 – Složive podloge za rezanje,43 x 60 cm, od novog, specijalnog materijala i sa specijalnom površinom, koja i kod pregiba omogućuje glatko rezanje bez problema. Podloga debljine 2mm, na površini se nalazi metrička kvadratna mreža s lako čitljivim brojevima i s oznakom najčešće korištenih kutova. Na poleđini podloge se nalazi neklizajući sloj od spužve, koji povećava stabilnost. Složiva podloga je praktičnaprilikom putovanja i pohranjivanja. Podloge se mogu koristiti jednako s noževima s kružnom oštricom za rezanje ''patchworka'' sa standardnim noževima od 9 mm, kao i s noževima za umjetnički rad.
OLFA RM-IC Podloge za rezanje
OLFA RM-IC-C - 45 x 30 cm specijalne podloge za rezanje različitih veličina, debljine 1,5 mm, s tri sloja, koji omogućuju „samooporavak“ površine. S jedne strane imaju oznake u inčima, na drugoj u centimetrima, s oznakom najčešće korištenih kutova. Mogu se koristiti samo noževima s kružnom oštricom!
OLFA RM-IC-S Podloge za rezanje
OLFA RM-IC-S - 60 x 45 cm specijalne podloge za rezanje različitih veličina, debljine 1,5 mm, s tri sloja, koji omogućuju „samooporavak“ površine. S jedne strane imaju oznake u inčima, na drugoj u centimetrima, s oznakom najčešće korištenih kutova. Mogu se koristiti samo noževima s kružnom oštricom!
OLFA RM-IC-S/Pink Podloge za rezanje
OLFA RM-IC-S/Pink - 60 x 45 cm specijalne podloge za rezanje različitih veličina, debljine 1,5 mm, s tri sloja, koji omogućuju „samooporavak“ površine. S jedne strane imaju oznake u inčima, na drugoj u centimetrima, s oznakom najčešće korištenih kutova. Mogu se koristiti samo noževima s kružnom oštricom!
OLFA RM-IC-M Podloge za rezanje
OLFA RM-IC-M - 92 x 61 cm specijalne podloge za rezanje različitih veličina, debljine 1,5 mm, s tri sloja, koji omogućuju „samooporavak“ površine. S jedne strane imaju oznake u inčima, na drugoj u centimetrima, s oznakom najčešće korištenih kutova. Mogu se koristiti samo noževima s kružnom oštricom!
OLFA CM-A4 Podloge za rezanje
OLFA CM-A4 - 30 x 21 cm specijalne podloge za rezanje, debljine 2 mm, s tri sloja, koji omogućuju „samooporavak“ površine. S jedne strane imaju oznake u inčima, na drugoj u centimetrima, te s oznakom najčešće korištenih kutova. Mogu se koristiti i sa dekoracijskim, i sa standardnim noževima od 9 mm!
OLFA CM-A3 Podloge za rezanje
OLFA CM-A3 - 30 x 43 cm specijalne podloge za rezanje, debljine 2 mm, s tri sloja, koji omogućuju „samooporavak“ površine. S jedne strane imaju oznake u inčima, na drugoj u centimetrima, te s oznakom najčešće korištenih kutova. Mogu se koristiti i sa dekoracijskim, i sa standardnim noževima od 9 mm!
OLFA CM-A2 Podloge za rezanje
OLFA CM-A2 - 60 x 43 cm specijalne podloge za rezanje, debljine 2 mm, s tri sloja, koji omogućuju „samooporavak“ površine. S jedne strane imaju oznake u inčima, na drugoj u centimetrima, te s oznakom najčešće korištenih kutova. Mogu se koristiti i sa dekoracijskim, i sa standardnim noževima od 9 mm!
OLFA CM-A1 Podloge za rezanje
OLFA CM-A1 - 92 x 61 cm specijalne podloge za rezanje, debljine 2 mm, s tri sloja, koji omogućuju „samooporavak“ površine. S jedne strane imaju oznake u inčima, na drugoj u centimetrima, te s oznakom najčešće korištenih kutova. Mogu se koristiti i sa dekoracijskim, i sa standardnim noževima od 9 mm!
OLFA NCM-S Podloge za rezanje
OLFA NCM-S - 45 x 30 cm specijalna podloga za rezanje debljine 3 mm, s tri sloja koji omogućuju „samooporavak“ površine, i s mrežom podijeljenom na kvadrate od 5 puta 5 cm. Može se koristiti i sa standardnim noževima od 18 mm!
OLFA NCM-M Podloge za rezanje
OLFA NCM-M - 62 x 45 cm specijalna podloga za rezanje debljine 3 mm, s tri sloja koji omogućuju „samooporavak“ površine, i s mrežom podijeljenom na kvadrate od 5 puta 5 cm. Može se koristiti i sa standardnim noževima od 18 mm!
OLFA RM-30x30 Podloge za rezanje
OLFA MODEL RM-30x30 - Podloga za rezanje s kvadratnom mrežom podijeljenom na centimetre koja se može okretati u kutu od 360 stupnjeva. Može se koristiti s kružnim, s dekoracijskim i sa standardnim noževima od 9 mm. Video 1
©2019 TOATE DREPTURILE REZERVATE ARANYOSSY KFT.

©2019 OLFA CORPORATION ALL RIGHTS RESERVED OLFA IS A REGISTERED TRADEMARK OF OLFA CORPORATION, JAPAN UNDER LICENSE FOR USE BY ARANYOSSY KFT.

Primjedbe

Objavi komentar

Zahvaljujem na komentaru