Olfa Hrvatska www.pointshop.hr






OLFA RTY-2C/PIK - Nož za ''patchwork'' s oštricom od 45 mm. Ima dršku udobnog hvata i plastični dio za zaštitu od oštrice i sprječavanje povrjeda.
OLFA RM-IC-S/PINK Podloga za rezanje
OLFA RM-IC-C - 45 x 30 cm specijalne podloge za rezanje različitih veličina, debljine 1,5 mm, s tri sloja, koji omogućuju „samooporavak“ površine. S jedne strane imaju oznake u inčima, na drugoj u centimetrima, s oznakom najčešće korištenih kutova. Mogu se koristiti samo noževima s kružnom oštricom!
OLFA RTY-1/G - Nož za ''patchwork'' sa oštricom od 28 mm. Ima dršku udobnog hvata i plastični dio za zaštitu od oštrice i spriječenje povrjeda.
OLFA L-7/Blue - Limitirano Izdanje - Serija X, iz obitelji sa učvrsnim vijkom za navijanje, dizajnirana za velika opterećenja. Udobna i sigurna ručka, izrađena je od elastomera i pojačanog polipropilena. Otporna na kiseline i aceton. U velikom otvoru na kraju hvatišta, može biti priključen sigurnosni alatni remen.
OLFA L7-AL/Blue - Limitirano Izdanje - Serija X, dizajnirana za velika opterećenja, sa automatskim učvrščivanjem oštrice. Udobna i sigurna ručka, izrađena je od elastomera i pojačanog polipropilena. Otporna na kiseline i aceton. U velikom otvoru na kraju hvatišta, može biti priključen sigurnosni alatni remen.
OLFA GSR-2 - Strugač. Pomoću novih, profesionalnih OLFA strugača možete lako otkloniti ostatke boja i ljepila, i naljepnice sa staklenih površina, kao i razne prljavštine sa kuhinjskih štednjaka. Idealan je za primjenu na vlažnim površinama gdje se koristi sredstvo za čišćenje, budući da su oštrice od 0,25 mm koje su zaoštrene na obje strane, kao i ploča za prišvršćavanje oštrice i vijak proizvedeni od nehrđajućeg čelika. Ugodna ručka pojačana staklenim vlaknima je otporna na aceton. Nije potreban poseban alat za zamjenu oštrice. Nakon otpuštanja vijka za pričvršćivanje oštrice i izvlačenja metalne pločice istrošena oštrica se lako uklanja. Kutija za zamjenske oštrice, koja se nalazi u kućištu skalpela, također služi kao sigurnosni poklopac za bezbjedno skladištenje oštrice. Pakovanje sadrži 6 komada zamjenskih oštrica.
OLFA L-7 - Serija X, iz obitelji sa učvrsnim vijkom za navijanje, dizajnirana za velika opterećenja. Udobna i sigurna ručka, izrađena je od elastomera i pojačanog polipropilena. Otporna na kiseline i aceton. U velikom otvoru na kraju hvatišta, može biti priključen sigurnosni alatni remen.
OLFA L7-AL - Serija X, dizajnirana za velika opterećenja, sa automatskim učvrščivanjem oštrice. Udobna i sigurna ručka, izrađena je od elastomera i pojačanog polipropilena. Otporna na kiseline i aceton. U velikom otvoru na kraju hvatišta, može biti priključen sigurnosni alatni remen.

©2019 TOATE DREPTURILE REZERVATE ARANYOSSY KFT.
©2019 OLFA CORPORATION ALL RIGHTS RESERVED OLFA IS A REGISTERED TRADEMARK OF OLFA CORPORATION, JAPAN UNDER LICENSE FOR USE BY ARANYOSSY KFT.

Primjedbe