Rezne ploče za metal Dewalt i dijamantne rezne ploče Dewalt za kamen i beton

Što su abrazivna rezne ploče za metal Dewalt ? Što su dijamantne rezne ploče Dewalt za kamen i beton?       (www.dewalt.com.hrwww.pointshop.hr 098 715 847)

Licence Partner&Distributor Trade Mark Stanley Black&Decker Hrvatska
  • Rezne ploče Dewalt su potrošni alat koji se koristi na kutnim brusilicama ili stacionarnim uređajima za rezanje raznih materijala – od metalnih legura (čelik, nehrđajući čelik, aluminij), do drva, kamena, betona i drugih materijala. Oblikom su kao disk s rupom u sredini mogu biti  tanke i ravne ploče ilji deblje i izbočene. Osnovna im je podjela na klasične abrazivne rezne ploče koje koriste sintetičku smolu kao vezivno sredstvo i dijamantne rezne ploče.
Nastale su zbog industrijskih potreba - zbog situacija gdje se klasičnim rezanjem na pilu određeni proizvod ili nije mogao prerezati ili je taj postupak bio ekonomski i vremenski prezahtjevan. Rezne ploče na kutnim brusilicama omogućile su veliku mobilnost, jednostavnost primjene i dostupnost.

Na koji se način koriste rezne ploče Dewalt ?

  • Rezne ploče Dewalt se koriste tako da se montiraju na kutnu brusilicu ili stacionarni uređaj, a zatim se njima reže potreban materijal. To mogu biti čelične cijevi, šipke od nehrđajućeg čelika, aluminijski profili, itd.
Za razliku od rezanja nožem ili škarama, gdje, ako prerezani dio spojite dobijete opet punu dužinu, kod rezanja reznim pločama dolazi do smanjenja ukupne dužine proizvoda. To se događa zato jer je rezanje reznim pločama zapravo skidanje materijala s željenog mjesta kako bi se napravila rupa koja će razdvojiti proizvod na željenu dužinu. Kada bi uzeli tanku ručnu brusilicu i nebrojeno puta pobrusili isto mjesto dobili bi jednak rezultat. Dakle, sam postupak rezanja zapravo je iznimno brzo brušenje materijala (nekoliko tisuća okretaja u minuti) na vrlo maloj površini (0,8 do 3,5 mm).

Važno je napomenuti da ovakav način rezanja stvara veliko trenje koje razvija visoku temperaturu na mjestu rezanja, te može dovesti do nepoželjnog mijenjanja strukture i boje materijala. Kako bi se to spriječilo, uputno je koristiti ploču s čim manjom debljinom, te dozirano rezati, kako se proizvod ne bi previše zagrijavao.
Klasične rezne ploče sa sintetičkom smolom

U metalnoj industriji najčešće se koriste klasične rezne ploče sa sintetičkom smolom kao vezivnim sredstvom. Dijele se prema namjeni, pa razlikujemo rezne ploče za čelik, nehrđajući čelik, aluminij i kamen.

Sastoje se većinom od slijedećih dijelova:

Pitanje glasi od čega se sastoji rezna ploča za metal Dewalt?

  • čelični prsten – koji omogućava čvrsto i sigrno montiranje rezne ploče na uređaj
  • papir s oznakama – sadrži sve važne informacije vezane za reznu ploču
  • sigurnosna mrežica – fiberglas mrežica koja spriječava kidanje ploča
  • mješavina za rezanje – abrazivni materijal mješavina korunda (šmirgla), vezivnog sredstva i drugih materijala
  • sigurnosna mrežica – dvije sigurnosne mrežice današnji je standard za sigurnost
Mješavina abrazinog ametrija za rezanje uglavnom se radi od aluminijskog oksida Al2O3 (kod nas poznatijeg kao šmirgl), silicijevog karbida (SiC), te drugih specijalnih minerala.

Dijamantne rezne ploče Dewalt

Dijamantne rezne ploče su sasvim jedna sasvim druga priča. Njihova tehnologija izrade, način upotrebe i korištenje dijamanata čini ih i puno skupljima od klasičnih reznih ploča. Jasno je da se ne radi od pločama koje su izrađene od dijamanata, već o pločama koje imaju rezni rub prekriven tankim slojem dijamantnih zrnaca.

Dijamantne rezne ploče uglavnom su se koristile za rezanje kamena, betona, armiranog betona, asfalta, međutim, s razvojem tehnologije one su postale cijenovno dostupnije i za druge materijale, te se koriste za rezanje keramike, čelika, nehrđajućeg čelika, plastike

Utjecaj debljine ploče na rezanje metalne ili kamene površine

Debljina ploče ima presudan utjecaj na brzinu i kvalitetu rezanja. Teoretski gledanom, brusnom pločom možete jednako tako prerezati neki materijal. Pitanje je samo koliko ćete na to utrošiti snage, vremena i materijala. (Pod idealnim slučajem gdje vam prilikom rezanja kutna brusilica neće poskakivati ili se micati lijevo desno).

Što je ploča tanja, to je rezanje materijala brže i preciznije, troši se manje materijala, manje se iskri i razvijaju se osjetno manje temperature. Debljina rezne ploče od 3,00 mm godinama je bio standard. Bila je to dovoljno debela ploča da izdrži sigurnosne zahtjeve i bočna naprezanja, a istovremeno dovoljno tanka da se s njome može razumno rezati. S obzirom da su se standardne brusne ploče izrađivale u debljinama od 6,00 do 12,00 mm, debljina od 3,00 mm pokazala se kao idealni omjer za nekadašnje proizvodne mogućnosti.

Kako je tehnologija abraziva napredovala, počele su inovacije, te su se debljine ploča počele smanjivati na 2,5 mm, 1,9 (1,8) mm, 1,5, mm, 1 mm i 0,8 mm. Danas, sve ploče koje proizvode vodeći europski i svjetski proizvođači sigurne su za upotrebu u bilo kojoj debljini, te nema razloga za nepovjerenje koje još postoji prema tankim reznim pločama. Dvije zaštitne mrežice minimum su koji propisuju europske i svjetske norme, međutim neki proizvođači su otišli i korak dalje radeći ploče s tri zaštitne mrežice.

Prednosti tankih reznih ploča (1,00 mm debljine) naspram klasičnih (3,00 mm debljine)

troše manje materijala proizvodarezanje metala kutnom brusilicom 001 debljina reza 1,05 do 1,3 mm naspram 3,15 do 3,50 mm
  • manje vibriraju
  • manje zagrijavaju materijal
  • stvara manje iskre
  • proizvode manje neugodnih mirisa
  • brže režu – veća produktivnost rada
  • radnik ne treba koristiti mnogo snage prilikom rezanja
  • preciznost i lakša kontrola rezanja
Prednosti klasičnih reznih ploča (3,00 mm debljine naspram tankih reznih ploča (1,00 mm debljine)
nešto duži vijek trajanja (zavisno od proizvođača do proizvođača naša ponuda je iz programa Dewalt).

Dewalt brusne i rezne ploče DT3795-QZ– Single row for quick, but rough removal of the concrete surface finish
DT3796-QZ– Double row for slower removal and a smooth surface finish (general purpose)
DT3797-QZ– Turbo row for a fast and smooth surface finish
DEWALT DWE46101 Mortar raking system
DT3757-QZ - 6.3mm solid segment wheel
DT3758-QZ – 6.3mm Sandwich segmented wheel


Kod niže cijene debljih ploča moraju se uzeti i lokalni čimbenici u obzir – a to su prije svega zahtjevi tržišta i politika lokalnih dobavljača. Na tržištu Europe ne postoji neka izražena razlika između cijene tankih i konvencionalnih reznih ploča. Ako i postoji, onda ista ide u korist tankih reznih ploča, što je i logično jer je za njihovu izradu potrebno i manje materijala. Stoga ako vas netko "pere" cijenom kod tankih reznih ploča – vrijeme je da promijenite dobavljača.

Razlika od 2 milimetra po rezu naočigled nije nešto puno. Međutim ako netko napravi 250-500 rezova dnevno, pa tako 200 dana u godini dobivate računicu da je doslovno u prah pretvoreno negdje između 100 do 200 metara godišnje – cijevi, profila, šipki, limova od čelika, nehrđajućeg čelika...

Sigurnost pri radu s reznim pločama

rezanje reznom plocom e metallicusZbog snažnih centrifugalnih sila, rezne ploče moraju biti izrađene prema strogim sigurnosnim zahtjevima koji su propisani u normama EN 12413 - Sigurnosni zahtjevi za proizvode od lijepljenih abraziva, te EN 13236 - Sigurnosni zahtjevi za superabrazive. Pored toga vodeći proizvođači ispunjavaju i dodatne zahtjeve koje propisuje Organizacija za sigurnost abrazivnih (brusnih) proizvoda – oSa.

Prilikom rada s reznim pločama treba posebno obratiti pozornost na rukovanje s njima. Ne smiju se bacati ili bacati nešto na njih. One jesu napravljene za maksimalnu moguću sigurnost prilikom rada, međutim nisu neuništive. Prije svake upotrebe treba svakako vizualno pregledati ploču za bilo kakve pukotine ili krhotine. Rezne se ploče vrte brzinom od 80 m/s, odnosno nešto malo sporije od prosječne brzine bolida F1. Pri toj brzini svaka krhotina može nanijeti ozbiljne povrede ili one opasne po život.

Ne treba se zavaravati – kao i u svemu postoje kvalitetni proizvodi i oni manje kvalitetni. Niža cijena reznih ploča u pravilu je posljedica lošijeg sastava rezne ploče. Rezultat lošije izrade može biti ubrzano trošenje ploče, lošiji rez, teže upravljanje, smrad, povećano iskrenje. Nažalost nerijetko je i sama sigurnost ploče upitna. Slučajevi gdje se ploča doslovno razletjela prilikom rada nisu rijetka priča. Sretni su bili slučajevi gdje je došlo samo do uništavanja uređaja i proizvoda koji se rezao.

Kao i kod svega, treba dobro odmjeriti cijenu i kvalitetu koja se dobija. Ulaskom u EU poslodavci su naročito dužni osigurati svojim djelatnicima sigurno radno okruženje i siguran alat za rad.

Trajnost i kvaliteta reznih ploča

Sve rezne ploče imaju svoju trajnost, stoga je svaki proizvođač dužan na svojim reznim pločama jasno i neizbrisivo otisnuti godinu kada prestaje valjanost proizvoda. Ona može varirati od jedne do maksimalno dozvoljenih 3 godine. Ne preporuča se korištenje reznih ploča nakon isteka deklariranog roka.

Što se kvalitete samih reznih ploča tiče, to je vrlo osjetljiva tema. Postoje razni proizvođači, ali i različite linije proizvoda unutar istog proizvođača koje se jako razlikuju u svojim cijenama i performansama. Isto tako, pojedini renomirani proizvođači svoje najjeftinije linije dobavljaju iz Kine – bilo da su to njihovi odvojeni pogoni ili to netko tamo radi u njihovo ime. Stoga, budite oprezni prilikom kupnje i dajte si vremena da ponuđeno propisno testirate. Dobar test mogao bi vam u konačnici uštedjeti puno novaca i vremena.

Važno je znati da se danas alati i tehnologija mijenjaju gotovo svakodnevno. Treba imati vremena i volje svakih par godina testirati ono što tržište nudi.

Darko Štetner
Prodajni specijalist za profesionalne alate
Gsm.098/ 715 847; Tel/Fax.01/ 3692 395

DT42120-XJ 100 A24RBF 6 16 25 1 5035048096536
DT42220-XJ 115 A24RBF 6 22.23 25 1 5035048096390
DT42320-XJ 125 A24RBF 6 22.23 25 1 5035048096291
DT42420-XJ 150 A24RBF 6 22.23 25 1 5035048096277
DT42520-XJ 180 A24RBF 6 22.23 10 1 5035048096574
DT42620-XJ 230 A24RBF 6 22.23 10 1 5035048096581
DT43221-XJ 115 A24RBF 4 22.23 25 1 5035048084953
DT43220-XJ 115 A24RBF 6 22.23 25 1 5035048084168
DT43321-XJ 125 A24RBF 4 22.23 25 1 5035048084885
DT43320-XJ 125 A24RBF 6 22.23 25 1 5035048084267
DT43521-XJ 180 A24RBF 4 22.23 10 1 5035048084762
DT43520-XJ 180 A24RBF 6 22.23 10 1 5035048084380
DT43621-XJ 230 A24RBF 4 22.23 10 1 5035048084717
DT43620-XJ 230 A24RBF 6 22.23 10 1 5035048084489
DT42150-XJ 100 A60TBF 6 16 25 1 5035048096147
DT42250-XJ 115 A60TBF 6 22.23 25 1 5035048096338
DT42350-XJ 125 A60TBF 6 22.23 25 1 5035048096611
DT42550-XJ 180 A60TBF 6 22.23 10 1 5035048096628
DT42650-XJ 230 A60TBF 6 22.23 10 1 5035048096635
DT43200-XJ 115 A24RBF 3 22.23 25 1 5035048084144
DT43310-XJ 125 A24RBF 3 22.23 25 1 5035048084250
DT43510-XJ 180 A24RBF 3 22.23 10 1 5035048084373
DT43610-XJ 230 A24RBF 3 22.23 10 1 5035048084472
DT43201-XJ 115 A24RBF 1,6 22.23 25 1 5035048084977
DT43301-XJ 125 A24RBF 1,6 22.23 25 1 5035048084908
DT43501-XJ 180 A24RBF 1,6 22.23 10 1 5035048084786
DT43600-XJ 230 A24RBF 1,6 22.23 10 1 5035048084458
DT43202-XJ 115 A24RBF 3 22.23 25 1 5035048084960
DT43302-XJ 125 A24RBF 3 22.23 25 1 5035048084892
DT43502-XJ 180 A24RBF 3 22.23 10 1 5035048084779
DT43601-XJ 230 A24RBF 3 22.23 10 1 5035048084465
DT42100-XJ 100 A24RBF 3 16 25 1 5035048096314
DT42210-XJ 115 A24RBF 3 22.23 25 1 5035048096543
DT42310-XJ 125 A24RBF 3 22.23 25 1 5035048096550
DT42510-XJ 180 A24RBF 3 22.23 10 1 5035048096253
DT42610-XJ 230 A24RBF 3 22.23 10 1 5035048096079
DT42200-XJ 115 A24RBF 1,6 22.23 25 1 5035048096482
DT42300-XJ 125 A24RBF 1,6 22.23 25 1 5035048096505
DT42101-XJ 100 A24RBF 3 22.23 25 1 5035048096413
DT42201-XJ 115 A24RBF 3 22.23 25 1 5035048096307
DT42301-XJ 125 A24RBF 3 22.23 25 1 5035048096284
DT42400-XJ 150 A24RBF 3 22.23 25 1 5035048096260
DT42501-XJ 180 A24RBF 3 22.23 10 1 5035048096246
DT42601-XJ 230 A24RBF 3 22.23 10 1 5035048096062
DT43250-XJ 115 A60TBF 6 22.23 25 1 5035048084205
DT43350-XJ 125 A60TBF 6 22.23 25 1 5035048084311
DT43550-XJ 180 A60TBF 6 22.23 10 1 5035048084427
DT43650-XJ 230 A60TBF 6 22.23 10 1 5035048084526
DT42140-XJ 100 A60TBF 1 16 25 1 5035048096000
DT42240-XJ 115 A60TBF 1 22.23 25 1 5035048096420
DT42340-XJ 125 A60TBF 1 22.23 25 1 5035048096499
DT42141-XJ 100 A60TBF 1,6 16 25 1 5035048096086
DT42241-XJ 115 A60TBF 1,6 22.23 25 1 5035048096093
DT42341-XJ 125 A60TBF 1,6 22.23 25 1 5035048096109
DT42540-XJ 180 A60TBF 1,6 22.23 10 1 5035048096437
DT42640-XJ 230 A60TBF 1,6 22.23 10 1 5035048096444
DT42143-XJ 100 A60TBF 3 16 25 1 5035048096406
DT42242-XJ 115 A60TBF 3 22.23 25 1 5035048096017
DT42342-XJ 125 A60TBF 3 22.23 25 1 5035048096024
DT42541-XJ 180 A60TBF 3 22.23 10 1 5035048096123
DT42641-XJ 230 A60TBF 3 22.23 10 1 5035048096130
DT42142-XJ 100 A60TBF 3 16 25 1 5035048096451
DT42245-XJ 115 A60TBF 3 22.23 25 1 5035048096529
DT42345-XJ 125 A60TBF 3 22.23 25 1 5035048096345
DT42545-XJ 180 A60TBF 3 22.23 10 1 5035048096352
DT42645-XJ 230 A60TBF 3 22.23 10 1 5035048096468
DT43240-XJ 115 A60TBF 1 22.23 25 1 5035048084175
DT43241-XJ 115 A60TBF 1,6 22.23 25 1 5035048084182
DT43340-XJ 125 A60TBF 1 22.23 25 1 5035048084274
DT43341-XJ 125 A60TBF 1,6 22.23 25 1 5035048084281
DT43540-XJ 180 A60TBF 1,6 22.23 10 1 5035048084397
DT43640-XJ 230 A60TBF 1,6 22.23 10 1 5035048084496
DT43242-XJ 115 A60TBF 3 22.23 25 1 5035048084946
DT43343-XJ 125 A60TBF 3 22.23 25 1 5035048084878
DT43542-XJ 180 A60TBF 3 22.23 10 1 5035048084755
DT43641-XJ 230 A60TBF 3 22.23 10 1 5035048084502
DT43246-XJ 115 A60TBF 1,6 16 25 1 5035048084939
DT43346-XJ 125 A60TBF 1,6 22.23 25 1 5035048084861
DT43546-XJ 180 A60TBF 1,6 22.23 10 1 5035048084748
DT43646-XJ 230 A60TBF 1,6 22.23 10 1 5035048084694
DT43245-XJ 115 A60TBF 3 22.23 25 1 5035048084199
DT43345-XJ 125 A60TBF 3 16 25 1 5035048084304
DT43545-XJ 180 A60TBF 3 22.23 10 1 5035048084410
DT43645-XJ 230 A60TBF 3 22.23 10 1 5035048084519
DT42170-XJ 100 C30TBF 3 16 25 1 5035048096154
DT42273-XJ 115 C30TBF 3 22.23 25 1 5035048096192
DT42373-XJ 125 C30TBF 3 22.23 25 1 5035048096215
DT42573-XJ 180 C30TBF 3 22.23 10 1 5035048096321
DT42673-XJ 230 C30TBF 3 22.23 10 1 5035048096604
DT42175-XJ 100 C24TBF 6 16 25 1 5035048096369
DT42275-XJ 115 C24TBF 6 22.23 25 1 5035048096161
DT42375-XJ 125 C24TBF 6 22.23 25 1 5035048096185
DT43260-XJ 115 AC46TBF 1.6 22.23 25 1 5035048084212
DT43360-XJ 125 AC46TBF 1.6 22.23 25 1 5035048084328
DT42260-XJ 115 AC46TBF 1.6 22.23 25 1 5035048096031
DT42360-XJ 125 AC46TBF 1.6 22.23 25 1 5035048096048
DT42270-XJ 115 C30TBF 3 22.23 25 1 5035048096178
DT42370-XJ 125 C30TBF 3 22.23 25 1 5035048096208
DT42570-XJ 180 C30TBF 3 22.23 10 1 5035048096239
DT42670-XJ 230 C30TBF 3 22.23 10 1 5035048096598
DT3384-QZ 60 Blue Aluminium Oxide 125 25 20 1 5035048054093
DT3385-QZ 80 White Aluminium Oxide 125 25 20 1 5035048054116
DT3386-QZ 80 Silicon Carbide 125 25 20 1 5035048054130
DT3389-QZ 60 White Aluminium Oxide 150 20 20 1 5035048054161
DT3380-QZ 400 Silicon Carbide 125 25 20 1 5035048054048
DT3381-QZ 800 Silicon Carbide 125 12 20 1 5035048054055
DT43770-XJ 300 C30TBF 4 20 10 1 5035048084625
DT43771-XJ 300 C30TBF 4 25.4 10 1 5035048084618
DT43870-XJ 350 C30TBF 4 20 10 1 5035048084588
DT43871-XJ 350 C30TBF 4 25.4 10 1 5035048084571
DT43180-XJ 100 A24RBF 55 22.23 1 1 5035048084076
DT43480-XJ 150 A24RBF 55 22.23 1 1 5035048084342
DT43185-XJ 100 C30TBF 55 22.23 1 1 5035048084045
DT43385-XJ 150 C30TBF 55 22.23 1 1 5035048084359
DT3752-QZ 355 25.4 1 1 5035048083772
DT43703-XJ 300 A24RBF 3 22.23 10 1 5035048084632
DT43701-XJ 300 A24RBF 4 20 10 1 5035048084656
DT43702-XJ 300 A24RBF 4 25.4 10 1 5035048084649
DT43700-XJ 355 A24RBF 3 25.4 10 1 5035048084663
DT43801-XJ 355 A24RBF 4 25.4 10 1 5035048084601
DT43802-XJ 355 A24RBF 4 20 10 1 5035048084595
DT43800-XJ 400 A24RBF 3 25.4 10 1 5035048084557
DT42800-XJ 355 A24RBF 3 25.4 10 1 5035048096055
DT3269-QZ Type 29 Angled 100mm 60 10 1 5035048077344
DT3274-QZ Type 29 Angled 100mm 80 10 1 5035048077351
DT3255-QZ Type 29 Angled 115mm 36 10 1 5035048075166
DT3256-QZ Type 29 Angled 115mm 60 10 1 5035048075173
DT3257-QZ Type 29 Angled 115mm 80 10 1 5035048075180
DT3258-QZ Type 29 Angled 115mm 120 10 1 5035048075197
DT3265-QZ Type 29 Angled 125mm 36 10 1 5035048075203
DT3266-QZ Type 29 Angled 125mm 60 10 1 5035048075210
DT3267-QZ Type 29 Angled 125mm 80 10 1 5035048075227
DT3268-QZ Type 29 Angled 125mm 120 10 1 5035048075234
DT3208-QZ Type 27 Flat 100mm 36 10 1 5035048077375
DT3209-QZ Type 27 Flat 100mm 60 10 1 5035048077382
DT3218-QZ Type 27 Flat 100mm 80 10 1 5035048077399
DT3219-QZ Type 27 Flat 100mm 120 10 1 5035048077405
DT3292-QZ Type 27 Flat 115mm 36 10 1 5035048075241
DT3293-QZ Type 27 Flat 115mm 60 10 1 5035048075258
DT3294-QZ Type 27 Flat 115mm 80 10 1 5035048075265
DT3295-QZ Type 27 Flat 115mm 120 10 1 5035048075272
DT3308-QZ Type 27 Flat 125mm 36 10 1 5035048075289
DT3309-QZ Type 27 Flat 125mm 60 10 1 5035048075296
DT3310-QZ Type 27 Flat 125mm 80 10 1 5035048075302
DT30601-QZ Type 27 Flat 115 40 10 1 5035048085622
DT30611-QZ Type 27 Flat 115 60 10 1 5035048085639
DT30621-QZ Type 27 Flat 115 80 10 1 5035048085646
DT30602-QZ Type 27 Flat 125 40 10 1 5035048085653
DT30612-QZ Type 27 Flat 125 60 10 1 5035048085660
DT30622-QZ Type 27 Flat 125 80 10 1 5035048085677
DT30603-QZ Type 27 Flat 180 40 10 1 5035048085684
DT30613-QZ Type 27 Flat 180 60 10 1 5035048085691
DT30623-QZ Type 27 Flat 180 80 10 1 5035048085707
DT33630-QZ Fibre Disc 100 16 25 1 5035048097502
DT33640-QZ Fibre Disc 100 24 25 1 5035048097519
DT33650-QZ Fibre Disc 100 36 25 1 5035048097526
DT33660-QZ Fibre Disc 100 60 25 1 5035048097533
DT33670-QZ Fibre Disc 100 80 25 1 5035048097540
DT33680-QZ Fibre Disc 100 100 25 1 5035048097557
DT33690-QZ Fibre Disc 100 120 25 1 5035048097564
DT33631-QZ Fibre Disc 115 16 25 1 5035048097571
DT33641-QZ Fibre Disc 115 24 25 1 5035048097588
DT33651-QZ Fibre Disc 115 36 25 1 5035048097595
DT33661-QZ Fibre Disc 115 60 25 1 5035048097601
DT33671-QZ Fibre Disc 115 80 25 1 5035048097618
DT33681-QZ Fibre Disc 115 100 25 1 5035048097625
DT33691-QZ Fibre Disc 115 120 25 1 5035048097632
DT33632-QZ Fibre Disc 125 16 25 1 5035048097649
DT33642-QZ Fibre Disc 125 24 25 1 5035048097656
DT33652-QZ Fibre Disc 125 36 25 1 5035048097663
DT33662-QZ Fibre Disc 125 60 25 1 5035048097670
DT33672-QZ Fibre Disc 125 80 25 1 5035048097687
DT33682-QZ Fibre Disc 125 100 25 1 5035048097694
DT33692-QZ Fibre Disc 125 120 25 1 5035048097700
DT33633-QZ Fibre Disc 180 16 25 1 5035048097717
DT33643-QZ Fibre Disc 180 24 25 1 5035048097724
DT33653-QZ Fibre Disc 180 36 25 1 5035048097731
DT33663-QZ Fibre Disc 180 60 25 1 5035048097748
DT33673-QZ Fibre Disc 180 80 25 1 5035048097755
DT33683-QZ Fibre Disc 180 100 25 1 5035048097762
DT33693-QZ Fibre Disc 180 120 25 1 5035048097779
DT33634-QZ Fibre Disc 230 16 25 1 5035048097786
DT33644-QZ Fibre Disc 230 24 25 1 5035048097793
DT33654-QZ Fibre Disc 230 36 25 1 5035048097809
DT33664-QZ Fibre Disc 230 60 25 1 5035048097816
DT33674-QZ Fibre Disc 230 80 25 1 5035048097823
DT33684-QZ Fibre Disc 230 100 25 1 5035048097830
DT33694-QZ Fibre Disc 230 120 25 1 5035048097847
DT32630-QZ Fibre Disc 100 16 25 1 5035048097151
DT32640-QZ Fibre Disc 100 24 25 1 5035048097168
DT32650-QZ Fibre Disc 100 36 25 1 5035048097175
DT32660-QZ Fibre Disc 100 60 25 1 5035048097182
DT32670-QZ Fibre Disc 100 80 25 1 5035048097199
DT32680-QZ Fibre Disc 100 100 25 1 5035048097205
DT32690-QZ Fibre Disc 100 120 25 1 5035048097212
DT32631-QZ Fibre Disc 115 16 25 1 5035048097229
DT32641-QZ Fibre Disc 115 24 25 1 5035048097236
DT32651-QZ Fibre Disc 115 36 25 1 5035048097243
DT32661-QZ Fibre Disc 115 60 25 1 5035048097250
DT32671-QZ Fibre Disc 115 80 25 1 5035048097267
DT32681-QZ Fibre Disc 115 100 25 1 5035048097274
DT32691-QZ Fibre Disc 115 120 25 1 5035048097281
DT32632-QZ Fibre Disc 125 16 25 1 5035048097298
DT32642-QZ Fibre Disc 125 24 25 1 5035048097304
DT32652-QZ Fibre Disc 125 36 25 1 5035048097311
DT32662-QZ Fibre Disc 125 60 25 1 5035048097328
DT32672-QZ Fibre Disc 125 80 25 1 5035048097335
DT32682-QZ Fibre Disc 125 100 25 1 5035048097342
DT32692-QZ Fibre Disc 125 120 25 1 5035048097359
DT32633-QZ Fibre Disc 180 16 25 1 5035048097366
DT32643-QZ Fibre Disc 180 24 25 1 5035048097373
DT32653-QZ Fibre Disc 180 36 25 1 5035048097380
DT32663-QZ Fibre Disc 180 60 25 1 5035048097397
DT32673-QZ Fibre Disc 180 80 25 1 5035048097400
DT32683-QZ Fibre Disc 180 100 25 1 5035048097410
DT32693-QZ Fibre Disc 180 120 25 1 5035048097427
DT32634-QZ Fibre Disc 230 16 25 1 5035048097434
DT32644-QZ Fibre Disc 230 24 25 1 5035048097441
DT32654-QZ Fibre Disc 230 36 25 1 5035048097458
DT32664-QZ Fibre Disc 230 60 25 1 5035048097465
DT32674-QZ Fibre Disc 230 80 25 1 5035048097472
DT32684-QZ Fibre Disc 230 100 25 1 5035048097489
DT32694-QZ Fibre Disc 230 120 25 1 5035048097496
DT3740-XJ 115 22.2 7.5 2 1 1 5035048058374
DT3741-XJ 125 22.2 7.5 2 1 1 5035048058381
DT3742-XJ 180 22.2 8.5 2.4 1 1 5035048058398
DT3743-XJ 230 22.2 8.5 2.4 1 1 5035048058404
DT3744-XJ 300 20 8.5 2.8 1 1 5035048058411
DT3747-XJ 350 20 8.5 2.8 1 1 5035048058442
DT3749-XJ 350 25.4 8.5 2.8 1 1 5035048058466
DT3770-XJ 115 22.2 7.5 2 1 1 5035048058572
DT3771-XJ 125 22.2 7.5 2 1 1 5035048058589
DT3772-XJ 180 22.2 7.5 2.4 1 1 5035048058596
DT3773-XJ 230 22.2 7.5 2.4 1 1 5035048058602
DT3774-XJ 300 20 7.5 2.8 1 1 5035048058619
DT3777-XJ 350 20 7.5 2.8 1 1 5035048058640
DT3779-XJ 350 25.4 7.5 2.8 1 1 5035048058664
DT3760-XJ 115 22.2 7.5 2 1 1 5035048058473
DT3761-XJ 125 22.2 7.5 2 1 1 5035048058480
DT3762-XJ 180 22.2 8.5 2.4 1 1 5035048058497
DT3763-XJ 230 22.2 8.5 2.8 1 1 5035048058503
DT3766-XJ 230 22.2 10 2.8 1 1 5035048058534
DT3764-XJ 300 20 8.5 2.8 1 1 5035048058510
DT3767-XJ 350 20 8.5 2.8 1 1 5035048058541
DT3769-XJ 350 25.4 8.5 2.8 1 1 5035048058565
DT3735-XJ 115 22.2 7 1.6 1 1 5035048058732
DT3736-XJ 125 22.2 7 1.6 1 1 5035048058749
DT3737-XJ 180 22.2 7 2.1 1 1 5035048058756
DT3738-XJ 230 22.2 7 2.1 1 1 5035048058763
DT3780-XJ 300 20 7.5 2.8 1 1 5035048058671
DT3783-XJ 350 20 7.5 3.2 1 1 5035048058701
DT3785-XJ 350 25.4 7.5 3.2 1 1 5035048058725
DT3757-QZ 125 22.2 10 6.3 1 1 5035048085462
DT3758-QZ 125 22.2 10 6.3 Dual wheel design 1 1 5035048085479
DT3701-QZ 115 22.2 7 1.75 1 1 5035048025895
DT3711-QZ 125 22.2 7 1.8 1 1 5035048025901
DT3721-QZ 180 22.2 7 2.1 1 1 5035048025918
DT3731-QZ 230 22.2 7 2.3 1 1 5035048025925
DT3751-QZ 300 20 7 2.8 1 1 5035048025932
DT3702-QZ 115 22.2 7 2.1 1 1 5035048025970
DT3712-QZ 125 22.2 7 2.2 1 1 5035048025987
DT3722-QZ 180 22.2 7 2.4 1 1 5035048025994
DT3732-QZ 230 22.2 7 2.6 1 1 5035048026007
DT3703-QZ 115 22.2 5 1.6 1 1 5035048025956
DT3713-QZ 125 22.2 5 1.6 1 1 5035048025963
DT3795-QZ 125 M14 8 Single 1 1 5035048085486
DT3796-QZ 125 M14 8 Double 1 1 5035048085493
DT3797-QZ 125 M14 8 Turbo 1 1 5035048085509
DT3733-XJ 250 25.4 5 1.6 1 1 5035048012413
DT3734-XJ 250 25.4 8 1.6 1 1 5035048012420
DT3714-QZ 110 20 5 1.6 1 1 5035048083109
DT3715-QZ 110 20 8 1.6 1 1 5035048083116
DT3876-QZ 28 300 1 1 1 5035048070918
DT3877-QZ 32 300 1 1 1 5035048070925
DT3885-QZ 38 150 3 1 1 5035048070932
DT3886-QZ 48 150 4 1 1 5035048070949
DT3887-QZ 52 150 3 1 1 5035048070956
DT3888-QZ 60 150 3 1 1 5035048070963
DT3889-QZ 65 150 3 1 1 5035048070970
DT3890-QZ 72 150 4 1 1 5035048070987
DT3891-QZ 78 150 4 1 1 5035048070994
DT3892-QZ 82 150 4 1 1 5035048071007
DT3893-QZ 91 150 4 1 1 5035048071014
DT3894-QZ 107 150 4 1 1 5035048071021
DT3895-QZ 117 150 5 1 1 5035048071038
DT3896-QZ 127 150 5 1 1 5035048071045
DT3897-QZ 132 150 5 1 1 5035048071052
DT3898-QZ 152 150 6 1 1 5035048071069
DT3865-QZ 68 62 M16F 3 1 1 5035048071076
DT3866-QZ 82 62 M16F 4 1 1 5035048071083
DT3864-QZ 1/2íí BSP F M16M Dry 1 1 5035048072349
DT3868-QZ 3 Jaw Chuck M16M Dry 1 1 5035048072356
DT3869-QZ SDS Plus M16M Dry 1 1 5035048072363
DT3873-QZ 120mm A Taper pilot drill Dry 1 1 5035048066607
DT9710-QZ 25 350 1 1 1 5035048071274
DT9712-QZ 30 350 1 1 1 5035048071298
DT9714-QZ 37 350 4 1 1 5035048071311
DT9715-QZ 40 350 4 1 1 5035048071328
DT9716-QZ 45 350 5 1 1 5035048071335
DT9717-QZ 52 350 5 1 1 5035048071342
DT9718-QZ 60 350 6 1 1 5035048071359
DT9719-QZ 65 350 7 1 1 5035048071366
DT9720-QZ 72 350 7 1 1 5035048071373
DT9721-QZ 78 350 8 1 1 5035048071380
DT9722-QZ 82 350 8 1 1 5035048071397
DT9724-QZ 102 350 9 1 1 5035048071410
DT9726-QZ 112 350 10 1 1 5035048071434
DT9727-QZ 122 350 11 1 1 5035048071441
DT9728-QZ 127 350 11 1 1 5035048071458
DT9729-QZ 132 350 12 1 1 5035048071465
DT9730-QZ 152 350 13 1 1 5035048071472
DT9735-QZ 25 350 1 1 1 5035048071489
DT9736-QZ 28 350 1 1 1 5035048071496
DT9737-QZ 30 350 1 1 1 5035048071502
DT9738-QZ 32 350 1 1 1 5035048071519
DT9740-QZ 40 350 4 1 1 5035048071533
DT9742-QZ 52 350 5 1 1 5035048074557
DT9743-QZ 60 350 6 1 1 5035048071564
DT9744-QZ 65 350 7 1 1 5035048071571
DT9746-QZ 78 350 8 1 1 5035048071595
DT9747-QZ 82 350 8 1 1 5035048071601
DT9748-QZ 91 350 9 1 1 5035048071618
DT9749-QZ 102 350 9 1 1 5035048071625
DT9751-QZ 112 350 10 1 1 5035048071649
DT9752-QZ 122 350 11 1 1 5035048071656
DT9753-QZ 127 350 11 1 1 5035048071663
DT9754-QZ 132 350 12 1 1 5035048071670
DT9755-QZ 152 350 13 1 1 5035048071687
DT9760-QZ 52 400 5 1 1 5035048071694
DT9761-QZ 60 400 6 1 1 5035048071700
DT9762-QZ 65 400 7 1 1 5035048071717
DT9763-QZ 72 400 7 1 1 5035048071724
DT9764-QZ 78 400 8 1 1 5035048071731
DT9765-QZ 82 400 8 1 1 5035048071748
DT9766-QZ 91 400 9 1 1 5035048071755
DT9767-QZ 102 400 9 1 1 5035048071762
DT9768-QZ 107 400 10 1 1 5035048071779
DT9769-QZ 112 400 10 1 1 5035048071786
DT9770-QZ 122 400 11 1 1 5035048071793
DT9771-QZ 127 400 11 1 1 5035048071809
DT9772-QZ 132 400 12 1 1 5035048071816
DT9773-QZ 152 400 13 1 1 5035048071823
DT9774-QZ 162 400 13 1 1 5035048071830
DT9775-QZ 178 400 14 1 1 5035048071847
DT9776-QZ 187 400 15 1 1 5035048071854
DT9777-QZ 200 400 16 1 1 5035048071861
DT3800-QZ 1/2” BSP M 1 1/4” UNC M Wet 1 1 5035048071106
DT3801-QZ Hilti DCM1/DD80 1/2íí BSP F Wet 1 1 5035048071113
DT3803-QZ Hilti DCM1.5, DD1160, DCM2, DD250 1 1/4” UNC M Wet 1 1 5035048071120
DT3809-QZ 5/8” x 16UNF 1/2” BSP M Dry 1 1 5035048071137
DT3812-QZ M18 1/2” BSP M Dry 1 1 5035048071144
DT3813-QZ 3 jaw chuck 1/2” BSP M Dry 1 1 5035048071151
DT3815-QZ SDS Plus 1/2” BSP M Dry 1 1 5035048071168
DT3823-QZ 1/2” BSP F 1/2” BSP M Dry 1 1 5035048071182
DT3857-QZ 1/2” BSP M 1/2” BSP M Wet to Dry 1 1 5035048071946
DT3858-QZ 1 1/4” UNC F 1/2” BSP F Wet 1 1 5035048072325
DT3829-QZ 1 1/4” UNC F 1 1/4” UNC M 150 Wet 1 1 5035048071199
DT3839-QZ 1 1/4” UNC F 1 1/4” UNC M 300 Wet 1 1 5035048071205
DT3846-QZ 1/2” BSP M 1/2” BSP F 150 Wet 1 1 5035048071236
DT3844-QZ 1/2” BSP F 1/2” BSP M 150 Dry 1 1 5035048071212
DT3847-QZ 1/2” BSP M 1/2” BSP F 300 Wet 1 1 5035048071243
DT3848-QZ 225 Dry 1 1 5035048071250
DT3849-QZ 300 Dry 1 1 5035048071267
DT6037-QZ 5 Diamond Tile Drill 1 1 5035048066300
DT6038-QZ 6 Diamond Tile Drill 1 1 5035048066317
DT6039-QZ 7 Diamond Tile Drill 1 1 5035048066324
DT6040-QZ 8 Diamond Tile Drill 1 1 5035048066331
DT6041-QZ 10 Diamond Tile Drill 1 1 5035048066348
DT6042-QZ 12 Diamond Tile Drill 1 1 5035048066355
DT6043-QZ 15 Diamond Tile Drill 1 1 5035048066362
DT6044-QZ 20 Diamond Tile Drill 1 1 5035048066379
DT6045-QZ 25 Diamond Tile Drill 1 1 5035048066386
DT6046-QZ - Mixed Pack Diamond Tile Drill 1 1 5035048066393
DT3496-QZ 40 8 6 1 1 5035048079423
DT3494-QZ 50 8 6 1 1 5035048079430
DT3408-QZ 60 10 6 1 1 5035048079447
DT3418-QZ 75 10 6 1 1 5035048078454
DT3419-QZ 100 10 6 1 1 5035048079461
DT3425-QZ 75 10 6 1 1 5035048079478
DT3426-QZ 75 10 6 1 1 5035048079485
DT3427-QZ 17 25 6 1 1 5035048079492
DT3428-QZ 25 25 6 1 1 5035048079508
DT3429-QZ 30 30 6 1 1 5035048079515
DT3435-QZ 40 17 6 1 1 5035048079522
DT3436-QZ 50 16 6 1 1 5035048079539
DT3437-QZ 60 18 6 1 1 5035048079546
DT3439-QZ 75 19 6 1 1 5035048079560
DT3441-QZ 50 16 6 1 1 5035048079577
DT3495-QZ 50 16 6 1 1 5035048079584
DT3451-QZ 100 20 20 1 1 5035048079607
DT3455-QZ 115 20 20 1 1 5035048079621
DT3448-QZ 125 20 20 1 1 5053048079591
DT3456-QZ 150 25 32 1 1 5035048079638
DT3459-QZ 200 25 32 1 1 5035048079645
DT3460-QZ 100 22 16 1 1 5035048079652
DT3466-QZ 115 22 22.2 1 1 5035048079676
DT3502-QZ 115 22 22.2 1 1 5011402375790
DT3452-QZ 150 22 22.2 1 1 5035048079614
DT3470-QZ 180 40 22.2 1 1 5035048079683
DT3475-QZ 65 19 M10 1 1 5035048079690
DT3480-QZ 65 19 M14 1 1 5035048079706
DT3488-QZ 75 23 M14 1 1 5035048079713
DT3489-QZ 100 26 M14 1 1 5035048079720
DT3490-QZ 100 26 5/8” 1 1 5035048079737
DT3465-QZ 125 26 M14 1 1 5035048079669
DT3491-QZ 60 18 M10 1 1 5035048079744
DT3500-QZ 65 18 M14 1 1 5011402375776
DT3492-QZ 75 22 M14 1 1 5035048079751
DT3501-QZ 100 24 M14 1 1 5011402375783
DT3493-QZ 100 24 5/8” 1 1 5035048079768
DT8570-QZ Multi Purpose Wood/paint-dry 40 10 1 5035048070598
DT8510-QZ Multi Purpose Wood/paint-dry 60 10 1 5035048069202
DT8511-QZ Multi Purpose Wood/paint-dry 80 10 1 5035048069219
DT8512-QZ Multi Purpose Wood/paint-dry 120 10 1 5035048069226
DT8513-QZ Multi Purpose Wood/paint-dry 180 10 1 5035048069233
DT8514-QZ Multi Purpose Wood/paint-dry 220 10 1 5035048069240
DT8574-QZ Multi Purpose Wood/paint-dry 40 10 1 5035048070635
DT8550-QZ Multi Purpose Wood/paint-dry 60 10 1 5035048069608
DT8551-QZ Multi Purpose Wood/paint-dry 80 10 1 5035048069615
DT8552-QZ Multi Purpose Wood/paint-dry 120 10 1 5035048069622
DT8553-QZ Multi Purpose Wood/paint-dry 180 10 1 5035048069639
DT8590-QZ Multi Purpose Wood/paint-dry 60 10 1 5035048069905
DT8591-QZ Multi Purpose Wood/paint-dry 80 10 1 5035048069912
DT8592-QZ Multi Purpose Wood/paint-dry 120 10 1 5035048069929
DT8488-QZ Multi Purpose Wood/paint-dry 40 25 1 5035048070727
DT8595-QZ Multi Purpose Wood/paint-dry 60 25 1 5035048069950
DT8596-QZ Multi Purpose Wood/paint-dry 80 25 1 5035048069967
DT8597-QZ Multi Purpose Wood/paint-dry 120 25 1 5035048069974
DT8598-QZ Multi Purpose Wood/paint-dry 180 25 1 503504806998
DT8620-QZ Multi Purpose Wood/paint-dry 60 10 1 5035048070208
DT8621-QZ Multi Purpose Wood/paint-dry 80 10 1 5035048070215
DT8622-QZ Multi Purpose Wood/paint-dry 120 10 1 5035048070222
DT8623-QZ Multi Purpose Wood/paint-dry 180 10 1 5035048070239
DT8624-QZ Multi Purpose Wood/paint-dry 240 10 1 5035048070246
DT3001-QZ Multi Purpose Wood/paint-dry 40 10 1 5035048066546
DT3002-QZ Multi Purpose Wood/paint-dry 60 10 1 5035048066553
DT3004-QZ Multi Purpose Wood/paint-dry 100 10 1 5035048066560
DT3005-QZ Multi Purpose Wood/paint-dry 150 10 1 5035048066577
DT3007-QZ Multi Purpose Wood/paint-dry 220 10 1 5035048066584
DT3011-QZ Multi Purpose Wood/paint-dry 40 25 1 5035048058947
DT3012-QZ Multi Purpose Wood/paint-dry 60 25 1 5035048058954
DT3014-QZ Multi Purpose Wood/paint-dry 100 25 1 5035048058961
DT3015-QZ Multi Purpose Wood/paint-dry 150 25 1 5035048058978
DT3017-QZ Multi Purpose Wood/paint-dry 220 25 1 5035048058985
DT3020-QZ Multi Purpose Wood/paint-dry 40 10 1 5035048014462
DT3021-QZ Multi Purpose Wood/paint-dry 60 10 1 5035048014486
DT3022-QZ Multi Purpose Wood/paint-dry 80 10 1 5035048014509
DT3023-QZ Multi Purpose Wood/paint-dry 120 10 1 5035048014523
DT3024-QZ Multi Purpose Wood/paint-dry 180 10 1 5035048014547
DT3025-QZ Multi Purpose Wood/paint-dry 240 10 1 5035048014561
DT3026-QZ Multi Purpose Wood/paint-dry 320 10 1 5035048071953
DT3030-QZ Multi Purpose Wood/paint-dry 40 25 1 5035048014479
DT3031-QZ Multi Purpose Wood/paint-dry 60 25 1 5035048014493
DT3032-QZ Multi Purpose Wood/paint-dry 80 25 1 5035048014516
DT3033-QZ Multi Purpose Wood/paint-dry 120 25 1 5035048014530
DT3034-QZ Multi Purpose Wood/paint-dry 180 25 1 5035048014554
DT3035-QZ Multi Purpose Wood/paint-dry 240 25 1 5035048014578
DT3036-QZ Multi Purpose Wood/paint-dry 320 25 1 5035048070819
DT3100-QZ Multi Purpose Wood/paint-dry 40 25 1 5035048082638
DT3104-QZ Multi Purpose Wood/paint-dry 60 25 1 5035048082645
DT3109-QZ Multi Purpose Wood/paint-dry 80 25 1 5035048082652
DT3110-QZ Multi Purpose Wood/paint-dry 120 25 1 5035048082669
DT3114-QZ Multi Purpose Wood/paint-dry 180 25 1 5035048082676
DT3090-QZ Detail Sanding Sheet 40 10 1 5035048061770
DT3091-QZ Detail Sanding Sheet 60 10 1 5035048061787
DT3092-QZ Detail Sanding Sheet 80 10 1 5035048061794
DT3093-QZ Detail Sanding Sheet 120 10 1 5035048061800
DT3094-QZ Detail Sanding Sheet 180 10 1 5035048061817
DT3095-QZ Detail Sanding Sheet 240 10 1 5035048061824
DT3560-QZ Detail Sanding Sheet 40 10 1 5035048067338
DT3561-QZ Detail Sanding Sheet 60 10 1 5035048067345
DT3562-QZ Detail Sanding Sheet 80 10 1 5035048067352
DT3563-QZ Detail Sanding Sheet 120 10 1 5035048067369
DT3564-QZ Detail Sanding Sheet 180 10 1 5035048067376
DT3154-QZ Multi Purpose Wood/paint-dry 40 5m x 93mm 1 1 5035048082942
DT3590-QZ Multi Purpose Wood/paint-dry 60 5m x 93mm 1 1 5035048067178
DT3591-QZ Multi Purpose Wood/paint-dry 80 5m x 93mm 1 1 5035048067185
DT3592-QZ Multi Purpose Wood/paint-dry 120 5m x 93mm 1 1 5035048067192
DT3593-QZ Multi Purpose Wood/paint-dry 180 5m x 93mm 1 1 5035048067208
DT3594-QZ Multi Purpose Wood/paint-dry 220 5m x 93mm 1 1 5035048067215
DT3579-QZ Multi Purpose Wood/paint-dry 40 25m x 93mm 1 1 5035048070871
DT3595-QZ Multi Purpose Wood/paint-dry 60 25m x 93mm 1 1 5035048067222
DT3596-QZ Multi Purpose Wood/paint-dry 80 25m x 93mm 1 1 5035048067239
DT3597-QZ Multi Purpose Wood/paint-dry 120 25m x 93mm 1 1 5035048067246
DT3580-QZ Multi Purpose Wood/paint-dry 60 5m x 115mm 1 1 5035048067079
DT3581-QZ Multi Purpose Wood/paint-dry 80 5m x 115mm 1 1 5035048067086
DT3582-QZ Multi Purpose Wood/paint-dry 120 5m x 115mm 1 1 5035048067093
DT3583-QZ Multi Purpose Wood/paint-dry 180 5m x 115mm 1 1 5035048067109
DT3584-QZ Multi Purpose Wood/paint-dry 220 5m x 115mm 1 1 5035048067116
DT3320-QZ Multi Purpose Wood/paint-belt 40 3 1 5035048068151
DT3321-QZ Multi Purpose Wood/paint-belt 60 3 1 5035048068168
DT3322-QZ Multi Purpose Wood/paint-belt 80 3 1 5035048068175
DT3323-QZ Multi Purpose Wood/paint-belt 100 3 1 5035048068182
DT3324-QZ Multi Purpose Wood/paint-belt 150 3 1 5035048068199
DT3670-QZ Multi Purpose Wood/paint-belt 40 10 1 5035048068205
DT3671-QZ Multi Purpose Wood/paint-belt 60 10 1 5035048068212
DT3672-QZ Multi Purpose Wood/paint-belt 80 10 1 5035048068229
DT3673-QZ Multi Purpose Wood/paint-belt 100 10 1 5035048068236
DT3674-QZ Multi Purpose Wood/paint-belt 150 10 1 5035048068243
DT3312-QZ Multi Purpose Wood/paint-belt 40 3 1 5035048025642
DT3314-QZ Multi Purpose Wood/paint-belt 60 3 1 5035048025659
DT3315-QZ Multi Purpose Wood/paint-belt 80 3 1 5035048025666
DT3316-QZ Multi Purpose Wood/paint-belt 100 3 1 5035048025673
DT3362-QZ Multi Purpose Wood/paint-belt 120 3 1 5035048034484
DT3318-QZ Multi Purpose Wood/paint-belt 150 3 1 5035048025680
DT3685-QZ Multi Purpose Wood/paint-belt 40 10 1 5035048068458
DT3686-QZ Multi Purpose Wood/paint-belt 60 10 1 5035048068465
DT3687-QZ Multi Purpose Wood/paint-belt 80 10 1 5035048068472
DT3626-QZ Multi Purpose Wood/paint-belt 100 10 1 5035048070826
DT3688-QZ Multi Purpose Wood/paint-belt 120 10 1 5035048068489
DT3376-QZ Multi Purpose Wood/paint-belt 60 3 1 5035048068717
DT3377-QZ Multi Purpose Wood/paint-belt 80 3 1 5035048068724
DT3628-QZ Multi Purpose Wood/paint-belt 100 3 1 5035048070840
DT3301-QZ Multi Purpose Wood/paint-belt 40 10 1 5011402375172
DT3302-QZ Multi Purpose Wood/paint-belt 60 10 1 5011402375189
DT3303-QZ Multi Purpose Wood/paint-belt 80 10 1 5011402375196
DT3304-QZ Multi Purpose Wood/paint-belt 100 10 1 5011402375202
DT3629-QZ Multi Purpose Wood/paint-belt 120 10 1 5035048070857
DT3305-QZ Multi Purpose Wood/paint-belt 150 10 1 5011402375219
DT3307-QZ Multi Purpose Wood/paint-belt 220 10 1 5011402375226
DT3364-QZ Multi Purpose Wood/paint-belt 40 3 1 5035048053942
DT3365-QZ Multi Purpose Wood/paint-belt 60 3 1 5035048053959
DT3366-QZ Multi Purpose Wood/paint-belt 80 3 1 5035048053966
DT3367-QZ Multi Purpose Wood/paint-belt 100 3 1 4024048053973
DT3368-QZ Multi Purpose Wood/paint-belt 120 3 1 5035048053980
DT3369-QZ Multi Purpose Wood/paint-belt 150 3 1 5035048053997
DT3640-QZ Multi Purpose Wood/paint-belt 40 3 1 5035048068809
DT3641-QZ Multi Purpose Wood/paint-belt 60 3 1 5035048068816
DT3642-QZ Multi Purpose Wood/paint-belt 80 3 1 5035048068823
DT3643-QZ Multi Purpose Wood/paint-belt 100 3 1 5035048068830
DT3644-QZ Multi Purpose Wood/paint-belt 150 3 1 5035048068847
DT3661-QZ Multi Purpose Wood/paint-belt 60 3 1 5035048069011
DT3662-QZ Multi Purpose Wood/paint-belt 80 3 1 5035048069028
DT3663-QZ Multi Purpose Wood/paint-belt 100 3 1 5035048069035
DT3664-QZ Multi Purpose Wood/paint-belt 150 3 1 5035048069042
DT3299-QZ Multi Purpose Wood/paint-belt 220 3 1 5035048071960
DT3666-QZ Multi Purpose Wood/paint-belt 60 10 1 5035048069066
DT3667-QZ Multi Purpose Wood/paint-belt 80 10 1 5035048069073
DT3668-QZ Multi Purpose Wood/paint-belt 100 10 1 5035048069080
DT3669-QZ Multi Purpose Wood/paint-belt 150 10 1 5035048069097
DT3340-QZ Grinding belt 40 3 1 5035048034262
DT3341-QZ Grinding belt 60 3 1 5035048034279
DT3342-QZ Grinding belt 80 3 1 5035048034286
DT3343-QZ Grinding belt 100 3 1 5035048034293
DT3344-QZ Grinding belt 120 3 1 5035048034309
DT3345-QZ Grinding belt 150 3 1 5035048034316
DT3346-QZ Grinding belt 240 3 1 5035048034323
DT3347-QZ Grinding belt 320 3 1 5035048034330
DT3349-QZ Grinding belt 40 3 1 5035048034354
DT3350-QZ Grinding belt 60 3 1 5035048034361
DT3351-QZ Grinding belt 80 3 1 5035048034378
DT3352-QZ Grinding belt 100 3 1 5035048034385
DT3353-QZ Grinding belt 120 3 1 5035048034392
DT3354-QZ Grinding belt 150 3 1 5035048034408
DT3355-QZ Grinding belt 240 3 1 5035048034415
DT3356-QZ Grinding belt 320 3 1 5035048034422
DT3395-QZ Leather honing belt 1 1 5035048054017
DT3396-QZ Leather honing belt 1 1 5035048054024
DT3398-QZ Honing Paste 1 1 5035048054031
DT3101-QZ Multi Purpose Wood/paint-dry 40 10 1 5035048058992
DT3102-QZ Multi Purpose Wood/paint-dry 60 10 1 5035048059005
DT3103-QZ Multi Purpose Wood/paint-dry 80 10 1 5035048059012
DT3105-QZ Multi Purpose Wood/paint-dry 120 10 1 5035048059029
DT3106-QZ Multi Purpose Wood/paint-dry 180 10 1 5035048059036
DT3107-QZ Multi Purpose Wood/paint-dry 240 10 1 5035048059043
DT3108-QZ Multi Purpose Wood/paint-dry 320 10 1 5035048059050
DT3111-QZ Multi Purpose Wood/paint-dry 40 25 1 5035048059067
DT3112-QZ Multi Purpose Wood/paint-dry 60 25 1 5035048059074
DT3113-QZ Multi Purpose Wood/paint-dry 80 25 1 5035048059081
DT3115-QZ Multi Purpose Wood/paint-dry 120 25 1 5035048059098
DT3116-QZ Multi Purpose Wood/paint-dry 180 25 1 5035048059104
DT3117-QZ Multi Purpose Wood/paint-dry 240 25 1 5035048059111
DT3118-QZ Multi Purpose Wood/paint-dry 320 25 1 5035048059128
DT3119-QZ Multi Purpose Wood/paint-dry 40 25 1 5035048082683
DT3120-QZ Multi Purpose Wood/paint-dry 60 25 1 5035048082690
DT3124-QZ Multi Purpose Wood/paint-dry 80 25 1 5035048082706
DT3129-QZ Multi Purpose Wood/paint-dry 120 25 1 5035048082713
DT3130-QZ Multi Purpose Wood/paint-dry 180 25 1 5035048082720
DT3139-QZ Multi Purpose Wood/paint-dry 240 25 1 5035048082911
DT3121-QZ Multi Purpose Wood/paint-dry 40 10 1 5035048059135
DT3122-QZ Multi Purpose Wood/paint-dry 60 10 1 5035048059142
DT3123-QZ Multi Purpose Wood/paint-dry 80 10 1 5035048059159
DT3125-QZ Multi Purpose Wood/paint-dry 120 10 1 5035048059166
DT3126-QZ Multi Purpose Wood/paint-dry 180 10 1 5035048059173
DT3127-QZ Multi Purpose Wood/paint-dry 240 10 1 5035048059180
DT3128-QZ Multi Purpose Wood/paint-dry 320 10 1 5035048059197
DT3131-QZ Multi Purpose Wood/paint-dry 40 25 1 5035048059203
DT3132-QZ Multi Purpose Wood/paint-dry 60 25 1 5035048059210
DT3133-QZ Multi Purpose Wood/paint-dry 80 25 1 5035048059227
DT3135-QZ Multi Purpose Wood/paint-dry 120 25 1 5035048059234
DT3136-QZ Multi Purpose Wood/paint-dry 180 25 1 5035048059241
DT3137-QZ Multi Purpose Wood/paint-dry 240 25 1 5035048059463
DT3138-QZ Multi Purpose Wood/paint-dry 320 25 1 5035048059258
DT3151-QZ Multi Purpose Wood/paint-dry 40 25 1 5035048068083
DT3152-QZ Multi Purpose Wood/paint-dry 60 25 1 5035048068090
DT3153-QZ Multi Purpose Wood/paint-dry 80 25 1 5035048068106
DT3155-QZ Multi Purpose Wood/paint-dry 120 25 1 5035048068113
DT3156-QZ Multi Purpose Wood/paint-dry 180 25 1 5035048068120
DT3164-QZ Multi Purpose Wood/paint-dry 60 10 1 5035048082782
DT3169-QZ Multi Purpose Wood/paint-dry 80 10 1 5035048082799
DT3179-QZ Multi Purpose Wood/paint-dry 100 10 1 5035048082928
DT3170-QZ Multi Purpose Wood/paint-dry 120 10 1 5035048082805
DT3199-QZ Hand Sanding Block 1 1 5035048082829
Cat. No. Description Grit Size Pack Qty M.O.Q. Barcode
Cat. No. Description Grit Size Pack Qty M.O.Q. Barcode
Cat. No. Description Grit Size Pack Qty M.O.Q. Barcode
Cat. No. Description Grit Size Pack Qty M.O.Q. Barcode
DT3230-QZ Multi Purpose Wood/paint-dry 40 1 10 5035048073612
DT3231-QZ Multi Purpose Wood/paint-dry 60 1 10 5035048073629
DT3232-QZ Multi Purpose Wood/paint-dry 80 1 10 5035048073636
DT3233-QZ Multi Purpose Wood/paint-dry 120 1 10 5035048073643
DT3234-QZ Multi Purpose Wood/paint-dry 180 1 10 5035048073650
DT3235-QZ Multi Purpose Wood/paint-dry 240 1 10 5035048073667
DT3236-QZ Multi Purpose Wood/paint-dry 320 1 10 5035048073674
DT3238-QZ Multi Purpose Wood/paint-dry 60 1 50 5035048073698
DT3239-QZ Multi Purpose Wood/paint-dry 80 1 50 5035048073704
DT3240-QZ Multi Purpose Wood/paint-dry 120 1 50 5035048073711
DT3241-QZ Multi Purpose Wood/paint-dry 180 1 50 5035048073728
DT3242-QZ Multi Purpose Wood/paint-dry 240 1 50 5035048073735
DT3244-QZ Multi Purpose Wet & Dry 180 1 10 5035048073759
DT3245-QZ Multi Purpose Wet & Dry 240 1 10 5035048073766
DT3246-QZ Multi Purpose Wet & Dry 320 1 10 5035048073773
DT3247-QZ Multi Purpose Wet & Dry 400 1 10 5035048073780
DT3248-QZ Multi Purpose Wet & Dry 1000 1 10 5035048073797
DT3249-QZ Multi Purpose Wet & Dry 1200 1 10 5035048073803
DT42120-XJ
DT42220-XJ
DT42320-XJ
DT42420-XJ
DT42520-XJ
DT42620-XJ
DT43221-XJ
DT43220-XJ
DT43321-XJ
DT43320-XJ
DT43521-XJ
DT43520-XJ
DT43621-XJ
DT43620-XJ
DT42200-XJ
DT42300-XJ
DT42101-XJ
DT42201-XJ
DT42301-XJ
DT42400-XJ
DT42501-XJ
DT42601-XJ
DT42100-XJ
DT42210-XJ
DT42310-XJ
DT42510-XJ
DT42610-XJ
DT43201-XJ
DT43301-XJ
DT43501-XJ
DT43600-XJ
DT43202-XJ
DT43302-XJ
DT43502-XJ
DT43601-XJ
DT43200-XJ
DT43310-XJ
DT43510-XJ
DT43610-XJ
DT42150-XJ
DT42250-XJ
DT42350-XJ
DT42550-XJ
DT42650-XJ
DT43250-XJ
DT43350-XJ
DT43550-XJ
DT43650-XJ
DT42140-XJ
DT42240-XJ
DT42340-XJ
DT42141-XJ
DT42241-XJ
DT42341-XJ
DT42540-XJ
DT42640-XJ
DT42143-XJ
DT42242-XJ
DT42342-XJ
DT42541-XJ
DT42641-XJ
DT42142-XJ
DT42245-XJ
DT42345-XJ
DT42545-XJ
DT42645-XJ
DT43240-XJ
DT43241-XJ
DT43340-XJ
DT43341-XJ
DT43540-XJ
DT43640-XJ
DT43242-XJ
DT43343-XJ
DT43542-XJ
DT43641-XJ
DT43246-XJ
DT43346-XJ
DT43546-XJ
DT43646-XJ
DT43245-XJ
DT43345-XJ
DT43545-XJ
DT43645-XJ
DT42260-XJ
DT42360-XJ
DT43260-XJ
DT43360-XJ
DT42175-XJ
DT42275-XJ
DT42375-XJ
DT42170-XJ
DT42273-XJ
DT42373-XJ
DT42573-XJ
DT42673-XJ
DT42270-XJ
DT42370-XJ
DT42570-XJ
DT42670-XJ
DT43770-XJ
DT43771-XJ
DT43870-XJ
DT43871-XJ
DT3384-QZ
DT3385-QZ
DT3386-QZ
DT3389-QZ
DT3380-QZ
DT3381-QZ
DT43180-XJ
DT43480-XJ
DT43185-XJ
DT43385-XJ
DT42800-XJ 10
DT43703-XJ 10
DT43701-XJ 10
DT43702-XJ 10
DT43700-XJ 10
DT43801-XJ 10
DT43802-XJ 10
DT43800-XJ 10
DT3752-QZ 10
DT3269-QZ 11
DT3274-QZ 11
DT3255-QZ 11
DT3256-QZ 11
DT3257-QZ 11
DT3258-QZ 11
DT3265-QZ 11
DT3266-QZ 11
DT3267-QZ 11
DT3268-QZ 11
DT3208-QZ 11
DT3209-QZ 11
DT3218-QZ 11
DT3219-QZ 11
DT3292-QZ 11
DT3293-QZ 11
DT3294-QZ 11
DT3295-QZ 11
DT3308-QZ 11
DT3309-QZ 11
DT3310-QZ 11
DT30601-QZ 11
DT30611-QZ 11
DT30621-QZ 11
DT30602-QZ 11
DT30612-QZ 11
DT30622-QZ 11
DT30603-QZ 11
DT30613-QZ 11
DT30623-QZ 11
DT32630-QZ 12
DT32640-QZ 12
DT32650-QZ 12
DT32660-QZ 12
DT32670-QZ 12
DT32680-QZ 12
DT32690-QZ 12
DT32631-QZ 12
DT32641-QZ 12
DT32651-QZ 12
DT32661-QZ 12
DT32671-QZ 12
DT32681-QZ 12
DT32691-QZ 12
DT32632-QZ 12
DT32642-QZ 12
DT32652-QZ 12
DT32662-QZ 12
DT32672-QZ 12
DT32682-QZ 12
DT32692-QZ 12
DT32633-QZ 12
DT32643-QZ 12
DT32653-QZ 12
DT32663-QZ 12
DT32673-QZ 12
DT32683-QZ 12
DT32693-QZ 12
DT32634-QZ 12
DT32644-QZ 12
DT32654-QZ 12
DT32664-QZ 12
DT32674-QZ 12
DT32684-QZ 12
DT32694-QZ 12
DT33630-QZ 12
DT33640-QZ 12
DT33650-QZ 12
DT33660-QZ 12
DT33670-QZ 12
DT33680-QZ 12
DT33690-QZ 12
DT33631-QZ 12
DT33641-QZ 12
DT33651-QZ 12
DT33661-QZ 12
DT33671-QZ 12
DT33681-QZ 12
DT33691-QZ 12
DT33632-QZ 12
DT33642-QZ 12
DT33652-QZ 12
DT33662-QZ 12
DT33672-QZ 12
DT33682-QZ 12
DT33692-QZ 12
DT33633-QZ 12
DT33643-QZ 12
DT33653-QZ 12
DT33663-QZ 12
DT33673-QZ 12
DT33683-QZ 12
DT33693-QZ 12
DT33634-QZ 12
DT33644-QZ 12
DT33654-QZ 12
DT33664-QZ 12
DT33674-QZ 12
DT33684-QZ 12
DT33694-QZ 12
DT3740-XJ 14
DT3741-XJ 14
DT3742-XJ 14
DT3743-XJ 14
DT3744-XJ 14
DT3747-XJ 14
DT3749-XJ 14
DT3770-XJ 14
DT3771-XJ 14
DT3772-XJ 14
DT3773-XJ 14
DT3774-XJ 14
DT3777-XJ 14
DT3779-XJ 14
DT3760-XJ 14
DT3761-XJ 14
DT3762-XJ 14
DT3763-XJ 14
DT3766-XJ 14
DT3764-XJ 14
DT3767-XJ 14
DT3769-XJ 14
DT3757-QZ 14
DT3758-QZ 14
DT3780-XJ 14
DT3783-XJ 14
DT3785-XJ 14
DT3701-QZ 15
DT3711-QZ 15
DT3721-QZ 15
DT3731-QZ 15
DT3751-QZ 15
DT3702-QZ 15
DT3712-QZ 15
DT3722-QZ 15
DT3732-QZ 15
DT3703-QZ 15
DT3713-QZ 15
DT3733-XJ 15
DT3734-XJ 15
DT3714-QZ 15
DT3715-QZ 15
DT3795-QZ 15
DT3796-QZ 15
DT3797-QZ 15
DT3876-QZ 16
DT3877-QZ 16
DT3885-QZ 16
DT3886-QZ 16
DT3887-QZ 16
DT3888-QZ 16
DT3889-QZ 16
DT3890-QZ 16
DT3891-QZ 16
DT3892-QZ 16
DT3893-QZ 16
DT3894-QZ 16
DT3895-QZ 16
DT3896-QZ 16
DT3897-QZ 16
DT3898-QZ 16
DT3865-QZ 16
DT3866-QZ 16
DT3864-QZ 16
DT3868-QZ 16
DT3869-QZ 16
DT3873-QZ 16

Licence Partner&Distributor Trade Mark Stanley Black&Decker Hrvatska

Primjedbe