Profesionalni usisavači Elsea Italy


Veliki izbor profesionalnog usisavača za pranje automobila ovisi o mnogim čimbenicima, a prije kupnje potrebno je procijeniti vrstu svakodnevnog posla: koliko automobila se u prosjeku ispire? Je li potrebno usisno tekućine? Ima li dovoljno vremena za svakodnevno održavanje usisavača ili čišćenje tepiha?
Više informacija na stranicama www.pointshop.hr


Prema odgovorima na ta pitanja, Elsea proizvodi usisivače ( Kliknite ) koji mogu zadovoljiti svaku vrstu potreba: na primjer strojeve s 2 ili 3 motora za male i srednje pranje automobila ili s 3 ili 4 kW turbine za velike pranje automobila.



Savjeti za kupnju usisavača za autopraonice

Kako bi se pronašao pravi usisivač, veličina pranja automobila nije dovoljna: svaka pojedina komponenta i tehnička specifikacija vakuuma moraju se razmotriti. Materijal usisavača i spremnika su aspekti koji moraju biti potvrđeni. Kada se stroj također koristi za usisavanje tekućina, spremnik mora biti izrađen od plastike, osobito u slučaju korozivnih ostataka. Kada je usisavanje tekućina svakodnevna praksa, preporučuje se kupiti mokro i suhi usisivač koji je dizajniran za dvostruku upotrebu (prašina / tekućine).
Osim materijala, treba razmotriti i kapacitet spremnika. Ovaj faktor ovisi o učestalosti korištenja, vrsti posla i razini održavanja / čišćenja stroja. Druga važna tehnička specifikacija je odnos između protoka zraka i površine filtra; protok se sastoji od količine zraka koji se rukuje usisavačem za sat vremena. Površina filtra odnosi se na količinu prašine koja se može upravljati. Prva količina izražena je u M3, a druga u M2. Izvedba profesionalnog usisavača također ovisi o omjeru zraka i površine filtera koji mora biti ispod 200 m3 / m2 / h. Za više informacija o ovim tehničkim značajkama, ELSEA služba za korisnike dostupna je za pružanje pojedinosti i korisnih prijedloga za pronalaženje najprikladnijih modela usisavača za pranje automobila. Izvedba profesionalnog usisavača također ovisi o omjeru zraka i površine filtera koji mora biti ispod 200 m3 / m2 / h. Za više informacija o ovim tehničkim značajkama, ELSEA Hrvatska kontakt za korisnike dostupna je za pružanje pojedinosti i korisnih prijedloga za pronalaženje najprikladnijih modela usisavača za pranje automobila.
Izvedba profesionalnog usisavača također ovisi o omjeru zraka i površine filtera koji mora biti ispod 200 m3 / m2 / h. Za više informacija o ovim tehničkim značajkama, ELSEA služba za korisnike dostupna je za pružanje pojedinosti i korisnih prijedloga za pronalaženje najprikladnijih modela usisavača za pranje automobila.

Veličina radnog područja i omjer cijene i kvalitete

Za mudri izbor je također važno uzeti u obzir veličinu radnog područja, uz prisutnost pravilnog prostora za korištenje i postavljanje stroja, koji se ne smije ostaviti bez nadzora kako bi se izbjegle potencijalne štete.

Posljednji element koji treba uzeti u obzir je omjer cijene i kvalitete. Spremanje novca kupnjom rabljenih strojeva nije uvijek dobar izbor jer su godine korištenja, razina održavanja i način čuvanja stroja često ne u korist kupnje rabljenih strojeva. U usporedbi s drugom stroju, novi usisivač karakterizira praktičniji odnos između trajanja i performansi uz bolju uštedu troškova.




Postoje opcije Elsea usisavača za autolakirnice za zračne i električne bruslicice, te izvedbe za dubinsko pranje vručom vodom 90° C ili čiščenje parom 180° C.

Darko Štetner
Gsm. 098 715 847
darko.stetner@gmail.com
www.pointshop.hr


Primjedbe