Irwin stolarske stege QUICK-GRIP

www.pointshop.hr
gsm. 098 715 847
darko.stetner@gmail.com

Stolaske stege Irwin QUICK-GRIP su neophodne za lakše radove u vašoj radionici kaoi  radove na otvrenom. To mislimo pri radu ili monatži sastavnih djelova, popravke gdje potrebno efikasno spajanje djelova.

Pogodne su za korištenje prilikom transporta montažnih djelova.Ako nemate svoje Irwin brze stege, brzo pregledaje ponudu na www.pointshop.hr, gdje smo za vas pripremili najbolju ponudu brenda Irwin i Stanley američkog proizvođača. Priuštite si lagodan rad te svoju policu opremite Irwin stolarskim stegama koje će pomoći prilikom prilikom profesionalne upotreba ali kod uređivanja kuće, vrta i njihove okoline.

Naše stege se sastoje od tijela izrađenog kombinacijom čelika i specijalnog  Protouch pvc-ea kod nekih modela s drvenom drškom. Bravarske stege Irwin dodatno sadrže čelične čeljusti, koje su vrlo kvalitetne, dobrog zahvata i funkcionalne. Čeljusti su ojačane čelikom te zaštićene premazom protiv korozije ili izmjenjivim grip pvc pločicama . Metalni dijelovi stege su obično kromirani zaštićen od korozije i manjih oštećenja, pada, rezova i ogrebotina. Neke stege imaju čak i mogućnost nadogradnje na obrtno postolje, što svakako predstavlja veliku prednost u odnosu na druge - obične.




U najsvestranije alate u svojoj branši spadaju Irwin ručne stege, jednostavne su za uporabu, raznih dimenzija kao i s više namjena.

Postoji nekoliko modela a ovise težini stezanja od 60-200kg. Ukratko, izaberite Irwin stege koje osiguravaju maksimalnu izdržljivost te očekujete da će vas dugo služiti u vašoj radionici.

Primjedbe