Servis za poprvak visokotlačnih perača Annovi Reverberi_Dewalt_Stanley (garantni i izvangarantni rok)


Želite li da se Vaša investicija u proizvod maksimalno isplati informacije možete dobiti na našim stranicama
www.pointshop.hr
ili možete usmeno zatražite savjet na telefon 098 715 847.


Prilikom kupnje uređaja za pranje i čišćenje (visokotlačnih perača na hladnu i toplu vodu, binzinski ili električni pogon, širokog izbora 130,140, 150bara ili iznimno snažnih 180 i 200bara)  jedan od bitnih faktora je sigurnost u kvalitetu i dugotrajnost proizvoda.Proizvodi moraju ulijevati povjerenje ali dugovječnost ovisi o  i o Vama odnosno o redovitom servisiranju i održavanju uređaja.
Stjecajem dugogodišnjeg iskustva u prodaji kao i iskustva u servisiranju prilagodbom načina rada, povoljnim cijenama usluga sve to  na zadovoljstvo naših kupaca, pokušali smo stvoriti specifičan pristup uslugama koje pružamo.

 
Mi smo tvrtka specijalizirana za zastupanje poznatih brendova Dewalt, Stanley i Black+Deker u prodaji visokotlačnnih perača, usisivača i kompresora za području Republike Hrvatske.
Nositelji smo servisiranja uređaja u garantnom i izvan garantnom roku kao i njihovo redovito godišnje održavanje.
Prema potrebi organiziramo dolazak servisera na teren u što je moguće kraćem roku. Naši serviseri osposobljeni su za brzo utvrđivanje kvara te kroz našu nabavu možete očekivati  brzu dobavu rezervnih dijelova.
Također isporučujemo rezervne dijelove, prateću opreme i za čišćenje ukoliko sami naručite ili popravljate uređaje.

Darko Štetner, email: darko.stetner@gmail.com



Primjedbe