24.međunarodni jesenski bjelovarski sajam u Gudovcu



Posjetite nas na 24.međunarodnom jesenskom sajmu u Bjelovaru, mjesto Gudovec.Prezentirat ćemo vam Stanley i Black+Decker kompresore, zračni alat, pribor i opremu, Dewalt, Stanley Fatmax visokotlačne perače,  Stanley i Black+Decker usisivače, kutije za alat Plano, opremu za radionice, električne alate Dewalt.

24.međunarodni jesenski  bjelovarski sajam - riječ je o međunarodnom sajmu poljoprivrednog, gospodarskog i obrtničkog karaktera, koji svake godine bilježi neprekidni rast u broju izlagača i posjetitelja. Na ovom sajmu poljoprivrednici mogu po povoljnim cijenama kupiti potrebnu sjemensku robu, zaštitna sredstva i poljoprivrednu mehanizaciju, a organizirani su i stručni skupovi, okrugli stolovi, predavanja i prezentacije rada poljoprivrednih strojeva. 
Sajam poljoprivredne mehanizacije je aktivni dio jesenskog sajma u Bjelovaru, a poseban naglasak tom dijelu proljetne sajamske priredbe je dala činjenica okupljanja na jednom mjestu najveće i najkvalitetnije ponude poljoprivredne mehanizacije u RH.
Darko Štetner, 098 715 847

 Profesionalni alati Dewalt
 Visokotlačni perači Dewalt
 Usisavači Black+Decker

 Visokotlačni perači Annovi Reverberi
Visokotlačni perači na toplu i hladnu vodu

Primjedbe